Orakelboek

Orakelboek - none | Highergroundnb.org

... te putten. Het is echter lastig om de veelal mysterieuze en duistere commentaren bij de hexagrammen te lezen en te verklaren ... Orakelboek - thegiftofmagic.nl ... . Orakelboek | ISBN 9789025368357 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Bestel Orakelboek van . Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd Omschrijving. Het Mandala Orakelboek is niet alleen een kunstzinnige en spirituele uiting, maar ook een open uitnodiging aan jou als lezer om bij jezelf naar binnen te gaan voor een verkenning van je krachten en mogelijkheden. De reisleider ben je zelf. Elke mandala vormt in wezen een kleurrijk portaal; een opening in het leven waardoor je in alle ... Orakelboek - | Geschiedeniswinkel ... . De reisleider ben je zelf. Elke mandala vormt in wezen een kleurrijk portaal; een opening in het leven waardoor je in alle rust naar jezelf kunt kijken met je ... Orakelboek het antwoord op alle vragen Hunink Vincent. Nederlands | Paperback € 13,50 + 27 punten . Uitgave Op bestelling, levertermijn 1 à 4 weken. Eenvoudig bestellen. Veilig betalen. Gratis thuislevering vanaf € 20. Gratis levering in je Standaard ... Het Orakelboek heeft hij samen met zijn collega Floris Overduin (universitair docent Klassiek Grieks) vertaald. Van Troje tot Tiberius Velleius beschrijft hierin de geschiedenis van Rome vanaf de vroegste tijd tot zijn eigen tijd, waarin keizer Tiberius aan de macht was. Wat deed je als je in de Oudheid antwoorden op je levensvragen zocht? Je ging naar het orakel van Delphi, bezocht een magiër, óf je raadpleegde het befaamde Orakelboek. Het werd in het oude… 'Ga ik failliet?", 'Blijft mijn vrouw bij me?", 'Zal ik promotie maken?', 'Zal ontdekt worden dat ik vreemd ga?', 'Word ik als slaaf verkocht?: dit Orakelboek geeft antwoord op alle belangrijke (en onbelangrijke) vragen in het leven. Eeuwenlang gold het als lMandala Orakelboek; Levensvragen, overwegingen en affirmaties is niet alleen een kunstzinnige en spirituele uiting, maar ook een open uitnodiging aan de lezer om bij jezelf naar binnen te gaan voor een verkenning van je krachten en mogelijkheden.De reisleider ben je zelf. Elke mandala vormt in wezen een kleurrijk portaal; een opening in het leven waardoor je in alle rust naar jezelf kunt ... Koop Orakelboek het antwoord op alle vragen van met ISBN 9789025368357. ...

INFORMATIE

AUTEUR
none
DIMENSIE
11,59 MB
BESTANDSNAAM
Orakelboek.pdf

OMSCHRIJVING

Wat deed je als je in de Oudheid antwoorden op je levensvragenzocht? Je ging naar het orakel van Delphi, bezocht eenmagiër, óf je raadpleegde het befaamde Orakelboek. Het werdin het oude Griekenland, maar ook in latere tijdperken, ferventgebruikt als doe-het-zelf-orakel. Het boek geeft antwoord opalle belangrijke (en onbelangrijke) vragen in het leven.Ter gelegenheid van de Week van de Klassieken 2011 met als thema geldwordt dit authentieke boekwerkje nu voor een groot Nederlandstalig publiekvertaald.Ga ik failliet?, Blijft mijn vrouw bij me?, Zal ik promotie maken?, Zalontdekt worden dat ik vreemdga? Krijg ik een grote erfenis?: dit is slechtseen greep uit de vragen die het Orakelboek beantwoordt. Eeuwenlang goldhet als raadgever in gevallen van nood en onzekerheid over de toekomst. Hetboek is dan ook zeer gemakkelijk in gebruik voor wie snel moet weten of hijvergiftigd is, of hij als slaaf wordt verkocht, en of hij een ziekte overleeft.Uit de inleiding: Deze methode is vóór u ook gebruikt door koningAlexander de Macedoniër, die heerser over de wereld is geworden. Als u erevenzo gebruik van maakt, zult ook u onvergankelijke roem oogsten bijalle mensen.

Wil je het boek lezen?Orakelboek in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur none. Lezen Orakelboek Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN