Orakelboek

Orakelboek - none | Highergroundnb.org

...dat ook! Een orakel (Grieks: χρησμός) verwijst in de eerste plaats naar een persoon of bemiddelaar die beweert over profetische gaven te beschikken en in staat is een door een godheid ingefluisterde boodschap te brengen, of het verwijst naar die uitspraak zelf ... Orakelboek - thegiftofmagic.nl ... .De term orakel wordt dus zowel gebruikt voor de wijze raadgevingen van een of meer vermeende godheden, alsook voor de plaats of persoon ... Orakelboek ; Healing Art ; Gastenboek . Eerdere reacties ; Interviews ; Contact ; HealingArt Orakel boek Dit prachtig geïllustreerde boek bestaat uit 33 Full colour afbeeldingen van de energetische kunstwerken van Willeke, met begeleidende teksten. Je vindt in d ... Orakelboek - | Geschiedeniswinkel ... ... Orakelboek ; Healing Art ; Gastenboek . Eerdere reacties ; Interviews ; Contact ; HealingArt Orakel boek Dit prachtig geïllustreerde boek bestaat uit 33 Full colour afbeeldingen van de energetische kunstwerken van Willeke, met begeleidende teksten. Je vindt in dit boek allerlei ... De I Tjing Site is een digitale weergave van het oude I Tjing Orakel in de klassieke vertaling door Richard Wilhelm. Het online orakel en de teksten kunnen apart worden geraadpleegd. Het Orakelboek Van De Liefde (Hardcover). VAN DE AUTEUR VANHet OrakelboekHETORAKELBOEKvan deLIEFDEWEET ALLE ANTWOORDENMet dit boek kunt u zelf uw... Het oude Chinese orakelboek I Tjing is een bron ...

INFORMATIE

AUTEUR
none
DIMENSIE
4,73 MB
BESTANDSNAAM
Orakelboek.pdf

OMSCHRIJVING

Wat deed je als je in de Oudheid antwoorden op je levensvragenzocht? Je ging naar het orakel van Delphi, bezocht eenmagiër, óf je raadpleegde het befaamde Orakelboek. Het werdin het oude Griekenland, maar ook in latere tijdperken, ferventgebruikt als doe-het-zelf-orakel. Het boek geeft antwoord opalle belangrijke (en onbelangrijke) vragen in het leven.Ter gelegenheid van de Week van de Klassieken 2011 met als thema geldwordt dit authentieke boekwerkje nu voor een groot Nederlandstalig publiekvertaald.Ga ik failliet?, Blijft mijn vrouw bij me?, Zal ik promotie maken?, Zalontdekt worden dat ik vreemdga? Krijg ik een grote erfenis?: dit is slechtseen greep uit de vragen die het Orakelboek beantwoordt. Eeuwenlang goldhet als raadgever in gevallen van nood en onzekerheid over de toekomst. Hetboek is dan ook zeer gemakkelijk in gebruik voor wie snel moet weten of hijvergiftigd is, of hij als slaaf wordt verkocht, en of hij een ziekte overleeft.Uit de inleiding: Deze methode is vóór u ook gebruikt door koningAlexander de Macedoniër, die heerser over de wereld is geworden. Als u erevenzo gebruik van maakt, zult ook u onvergankelijke roem oogsten bijalle mensen.

Wil je het boek lezen?Orakelboek in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur none. Lezen Orakelboek Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN