Een makkelijk kind

Een makkelijk kind - Mireille Geus | Highergroundnb.org

...een treinDe studentes Willemijn en Parel mogen een week op een ... Recensie: Een makkelijk kind 📖 De Leesclub van Alles ... ... Met Een makkelijk kind debuteert Mireille Geus in de literaire wereld voor volwassenen. Ze combineert psychologische diepgang met een spannend verhaal en gebruikt daarmee een succesvol concept voor haar roman. Een sterke constructie, een goed web van gedachtenspinsels en grondig uitgewerkte personages sieren Een makkelijk kind. Een makkelijk kind. Geestig en zeer verrassend romandebuut, dat leest als een tr ... bol.com | Een makkelijk kind, Mireille Geus ... ... . Geestig en zeer verrassend romandebuut, dat leest als een trein.De studentes Willemijn en Parel mogen een week op een luxe villa met sauna passen, in België. Willemijn ziet het als een kans om de band met haar vriendin weer stevig aan te trekken. Parel kan als geen ander verhalen verzinnen en vertellen, en precies die afleiding heeft Willemijn nodig. Een makkelijk kind. De studentes Willemijn en Parel mogen een week op een luxe villa met sauna pass...

INFORMATIE

AUTEUR
Mireille Geus
DIMENSIE
8,58 MB
BESTANDSNAAM
Een makkelijk kind.pdf

OMSCHRIJVING

De studentes Willemijn en Parel mogen een week op een luxe villa met sauna passen, in België. Willemijn ziet het als een kans om de band met haar vriendin weer stevig aan te trekken. Parel kan als geen ander verhalen verzinnen en vertellen, en precies die afleiding heeft Willemijn nodig. Wanneer ze ’s avonds aankomen bij de villa, blijkt het vertrekkend echtpaar nog een vreemd verzoek te hebben: of ze niet alleen op het huis, maar ook op hun kind willen passen. Dat ligt boven al te slapen.Met tegenzin gaan Parel en Willemijn akkoord, niet wetend dat hun vriendschap hierdoor danig op de proef zal worden gesteld. De volgende ochtend blijkt het kind verdwenen te zijn.

Wil je het boek lezen?Een makkelijk kind in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Mireille Geus. Lezen Een makkelijk kind Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN