Een makkelijk kind

Een makkelijk kind - Mireille Geus | Highergroundnb.org

...el mogen een week op een luxe villa met sauna passen, in België ... Recensie: Een makkelijk kind 📖 De Leesclub van Alles ... . Willemijn ziet het als een kans om de... Zakelijke gegevens; Titel: Een makkelijk kind. Auteur: Mireille Geus. Uitgegeven in: 2016. Uitgegeven door: Nieuw Amsterdam uitgevers. Pagina's : 271 pagina's. Flaptekst De studentes Willemijn en Parel mogen een week op een luxe villa met sauna passen. Ze hebben nog een mededeling voor de meiden, ze moeten op hun kind passen dat reeds ligt te slapen. Ze hoeven er niet veel voor te doen, alleen elke dag een ontbi ... bol.com | Een makkelijk kind, Mireille Geus ... ... . Ze hoeven er niet veel voor te doen, alleen elke dag een ontbijt op een dienblad voor de deur, want het kind heeft een ochtendhumeur, maar verder is het een makkelijk kind. Geus is een meester in het weglaten en het verhaal lijkt daardoor continu onder spanning te staan. Een makkelijk kind leest dan ook als een trein. Fantastische roman Klein minpunt waren de onnodige seksuele aspecten, waarbij vooral de masturbatiescène met een stoel (!!) de wenkbrauwen doet fronsen. Een van mijn zoons was ook zo als baby, peuter en kleuter. Hij was zo'n lief, blij en makkelijk kind! Nu is hij acht en hij is nog steeds leuk, maar minder ongecompliceerd dan vroeger. Regelmatig heeft hij een grote mond en kan hij flink zijn broertjes sarren. Toch is hij, ondanks in regelmatige gejen, nog steeds een makkelijk corrigeerbaar kind. Een makkelijk kind direct en eenvoudig bestellen uit voorraad bij literatuur-kopen.nl. Voor al je literatuur en romans. Een makkelijk kind van Mireille Geus verteld het verhaal van studentes Willemijn en Parel die een week op een luxe villa met sauna in België mogen passen. Willemijn ziet het als een kans om de band met haar vriendin weer stevig aan te trekken. Parel kan als geen ander verhalen verzin...

INFORMATIE

AUTEUR
Mireille Geus
DIMENSIE
5,38 MB
BESTANDSNAAM
Een makkelijk kind.pdf

OMSCHRIJVING

De studentes Willemijn en Parel mogen een week op een luxe villa met sauna passen, in België. Willemijn ziet het als een kans om de band met haar vriendin weer stevig aan te trekken. Parel kan als geen ander verhalen verzinnen en vertellen, en precies die afleiding heeft Willemijn nodig. Wanneer ze ’s avonds aankomen bij de villa, blijkt het vertrekkend echtpaar nog een vreemd verzoek te hebben: of ze niet alleen op het huis, maar ook op hun kind willen passen. Dat ligt boven al te slapen.Met tegenzin gaan Parel en Willemijn akkoord, niet wetend dat hun vriendschap hierdoor danig op de proef zal worden gesteld. De volgende ochtend blijkt het kind verdwenen te zijn.

Wil je het boek lezen?Een makkelijk kind in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Mireille Geus. Lezen Een makkelijk kind Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN