De bomengids van Europa

De bomengids van Europa - Bob Press | Highergroundnb.org

...hrijvingen krijgt de liefhebber voldoende aanknopingspunten om bomen in het landschap of in de eigen woonomgeving te herkennen ... ANWB Bomengids | ANWB Webwinkel ... . De ANWB Bomengids van Europa is een toonaangevende determineergids. In de bomengids staan meer dan 1.500 wilde en gekweekte soorten in Noordwest-Europa vermeld. Met bijna 3.000 gedetailleerde beschrijvingen krijgt de liefhebber voldoende aanknopingspunten om bomen in landschap of in de eigen woonomgeving te herkennen. *Meer dan 1.500 soorten bomen *3.000 gedetailleerde tekeningen *Iedere soort ... de bomengids van europa : tweedehands- en a ... bol.com | Bomengids Van Europa, Bob Press | 9789059471467 ... ... . *Meer dan 1.500 soorten bomen *3.000 gedetailleerde tekeningen *Iedere soort ... de bomengids van europa : tweedehands- en antiekeboeken te koop. Meer dan 600,000 boeken te koop bij honderden verkopers. Vergelijken - Anwb / Bomengids van Europa (o. Johnson) (2009) ISBN: 9789018020279 - De Anwb Bomengids van Europa is een toonaangevende determineergids. In de bomengids staan meer dan 1500 wilde en gekweekte soorten in Noordwest-Europa vermeld. Met… Bomen , De BOMENGIDS van Europa door Bob Press. Zuidhollandsche uitg. Mij. Weert 1992, 248 blz. Met ruim 400 kleurenfoto's en veel tekeningen, gebonden, harde kaft, pracht st De ANWB Bomengids van Europa is een toonaangevende determineergids. In de bomengids staan meer dan 1500 wilde en gekweekte soorten in Noordwest-Europa vermeld. Met bijna 3000 gedetailleerde tekeningen, talloze zoeksleutels en uitgebreide beschrijvingen krijgt de liefhebber voldoende aanknopingspunten om bomen in het landschap of in de eigen woonomgeving te herkennen. Jaar van uitgave: 1992: Pagina's: 248 p. ISBN: 9051122276: Op papier: Trefwoorden (cab) europa / bosbouw / handleidingen / houtachtige planten als sierplanten / straatbomen / bomen / vaatplanten: Rubrieken: Bosbomen per regio / Houtachtige siergewassen: Publicatie type: Boek: Taal: Nederlands: Reacties ANWB bomengids van Europa bij Boeken.com. Bij boeken.com vind je altijd wat je zoekt. Met op de flappen tekeningen om een soort te determineren en een overzicht van de giftigste soorten. De ANWB Bomengids bevat meer dan 600 bomen en heesters, zowel wilde als gekweekte vormen waaronder heide, U kunt iedere soort snel herkennen dankzij meer dan 1.000 schitterende kleurenfoto's, De bomengids van Europa | ISBN 9789059472112 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken....

INFORMATIE

AUTEUR
Bob Press
DIMENSIE
11,2 MB
BESTANDSNAAM
De bomengids van Europa.pdf

OMSCHRIJVING

Deze fraai geïllustreerde en veelomvattende gids behandelt meer dan 450 natuurlijke en ingevoerde boomsoorten in Europa. De deskundige beschrijving van beide auteurs geeft alle details van de boom, zoals bast, bladeren, bloemen, vruchten en verspreidingsgebied. Elke boomsoort is voorzien van een kleurenfoto en een tekening waarin de specifiek details zijn weergegeven.

Wil je het boek lezen?De bomengids van Europa in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Bob Press. Lezen De bomengids van Europa Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN