Arctica hc01. 10.000 jaar onder het ijs

Arctica hc01. 10.000 jaar onder het ijs - Bojan Kovacevic | Highergroundnb.org

...op basis van satellietbeelden. Doordat gletsjers steeds sneller stromen verliest de zuidpool ijs, maar door de toegenomen sneeuwval komt er nog meer bij ... Ligt er een verloren stad onder het ijs van Antarctica? ... . Het onderzoek van de NASA druist in tegen onderzoeken van onder meer het International Panel on ... Inhoud 2070: Door de opwarming van het klimaat smelten de polen en enorme ijsbergen drijven gevaarlijk af naar de scheepsroutes. Om een van die mastodonten te vernietigen, die de zeevaart bedreigen, doet de European Navy beroep op Dakota. Tijdens deze opdracht ontdekt hij een overlevingskist die 10.000 jaar gevangen zat in het ijs en een vreemd meisje met blauw haar bevat. Zuidpool: fei ... 06 - De voortvluchtigen - Arctica | Koop deze strip online ... . Tijdens deze opdracht ontdekt hij een overlevingskist die 10.000 jaar gevangen zat in het ijs en een vreemd meisje met blauw haar bevat. Zuidpool: feiten, getallen en opinies. Smelt de Zuidpool, zoals Al Gore suggereert ? En sijgt de zeespiegel dan inderdaad ? Dat valt allemaal nogal mee: sinds 1970 wordt de zuidpool ijskap alleen maar dikker ondanks dat er wel drijvend ijs afkalft. Maar dat gaat al 10.000 jaar zo op en af. Er is de afgelopen decennia meer Arctisch en Antarctisch zee-ijs in omvang toegenomen dan de afgelopen 10.000 jaar. Met alle hysterie over het smelten van ijs - Greenland Ice Sheet is ver boven het gemiddelde. De onderstaande kaart van het Deense Meteorologisch Instituut (DMI) spreekt voor zich. Tienduizend jaar onder het ijs book. Read 5 reviews from the world's largest community for readers. Een straaljagerpiloot schiet een op drift geraakte ij... Antarctica is voor 99,6 procent bedekt met ijs. Er ligt 30 miljoen kubieke kilometer ijs, ofwel 90 procent van alle ijs op onze planeet. Nog meer superlatieven: op Antarctica vind je 70 procent van alle zoet water (ingevroren weliswaar) van de wereld. Het Antarctische ijs is het oudste ijs ter wereld, ouder dan de eeuwige sneeuw op de Himalaya, ouder dan de ijskap op de noordpool, ouder dan de ... Inhoud Het mysterie rond het 10.000 jaar oude meisje lost langzaam op… Op de huid gezeten door de geheime diensten van Europa, lukt het piloot Dakota Venetië te bereiken waar Mismy en het mysterieuze meisje hem opwachten. Hij verlaat snel de stad van de Doge om in Frankrijk onder te duiken, maar vooral om het meisje te behoeden voor alle aandacht. Tijdens de reis wordt haar afkomst langzaam ... Eerder dit jaar zouden op foto's van de NASA sporen van een menselijke nederzetting onder het ijs zijn gevonden. Er wordt gezegd dat op de foto's van de Operation IceBridge-missie een stad is te zien. Eerder claimden sommigen op Google Earth een piramide te hebben ontdekt op Antarctica. Arctica -1 - Tienduizend jaar onder het ijs . Sterk houden E...

INFORMATIE

AUTEUR
Bojan Kovacevic
DIMENSIE
3,6 MB
BESTANDSNAAM
Arctica hc01. 10.000 jaar onder het ijs.pdf

OMSCHRIJVING

2070. In opdracht van de European Navy trekt Dakota eropuit om een gigantische ijsberg te vernietigen die in de richting drijft van belangrijke vaarroutes. Dakota ontdekt dat er in het ijs een geheimzinnige kist vastzit. De inhoud ervan is zo buitengewoon en schokkend dat het opperbevel die meteen tot "defensiegeheim" verklaart.

Wil je het boek lezen?Arctica hc01. 10.000 jaar onder het ijs in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Bojan Kovacevic. Lezen Arctica hc01. 10.000 jaar onder het ijs Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN