Zuid-Franse Wijnen

Zuid-Franse Wijnen - R.L.M. Pierik | Highergroundnb.org

...derland gedronken worden is van Franse.. ... Franse Wijn kopen? Alle Wijn online | bol.com ... . Wijnen, wijnen, wijnen! En dat extra lang. Want deze verleidelijke rosé vol zomerfruit, een van de favorieten van de familie Meiland, is nu ook verkrijgbaar in een Magnum (1,5 L fles). Twee keer zoveel wijnplezier met deze dubbelbekroonde en zomerse wijn. Zuid-Franse wijn. Zuid-Frankrijk heeft ... De druiven voor deze typische Rhône-blend zijn afkomstig van wijngaarden uit het Zuid-Franse Costières de Nîmes. Wijnen uit deze streek werden al door ... bol.com | Zuid-Franse Wijnen, R.L.M. Pierik ... ... . Wijnen uit deze streek werden al door de oude Grieken gedronken en behoren dus tot de oudste bekende wijnen ter wereld. In 1987 nam hij de leiding over van het Villemajou-landgoed, nadat zijn vader in 1987 overleed. Vijf jaar later ging hij verder onder de naam Gérard Bertrand, om zo onder zijn eigen naam prachtige Zuid-Franse wijnen te ontwikkelen. Carcassonne De beste Franse wijnen koopt u voordelig bij Wijnvoordeel. Gratis thuisbezorgd vanaf € 35. Voor 16:00 uur besteld, morgen in huis. Bestel nu! 6 Zuid-Franse klassewijnen (incl. gratis online proeverij) Wijnprofessor Alle pakketten van Wijnprofessor. € 67,50. Hoeveelheid. ... Denis Vinson, eigenaar van Domaine du Moulin, maakt wijnen die typisch zijn voor de streek Vinsobres. De aanplant is voornamelijk Grenache en Syrah, handmatige oogst, traditionele wijnbereiding, ... Heer...

INFORMATIE

AUTEUR
R.L.M. Pierik
DIMENSIE
6,7 MB
BESTANDSNAAM
Zuid-Franse Wijnen.pdf

OMSCHRIJVING

Frankrijk is het wijnland 'par excellence'. Een op de drie flessen wijn die in Nederland gedronken worden is van Franse komaf. De afgelopen jaren is het Franse zuiden zeer actief geweest in kwaliteitsverbetering van de uit dit gebied afkomstige wijnen, wat onder andere leidde tot een groeiend aantal Appellation d'Origine Controlee-classificaties. Rudolf Pierik geeft in Zuid-Franse wijnen een gedegen overzicht van wijnen en wijnbouw in Zuid-Frankrijk en een boeiend verslag van de moderne wereld van de wijn.

Wil je het boek lezen?Zuid-Franse Wijnen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur R.L.M. Pierik. Lezen Zuid-Franse Wijnen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN