Zuid-Franse Wijnen

Zuid-Franse Wijnen - R.L.M. Pierik | Highergroundnb.org

...987 overleed. Vijf jaar later ging hij verder onder de naam Gérard Bertrand, om zo onder zijn eigen naam prachtige Zuid-Franse wijnen te ontwikkelen ... Franse Wijn kopen? Alle Wijn online | bol.com ... . Carcassonne De beste Franse wijnen koopt u voordelig bij Wijnvoordeel. Gratis thuisbezorgd vanaf € 35. Voor 16:00 uur besteld, morgen in huis. Bestel nu! 6 Zuid-Franse klassewijnen (incl. gratis online proeverij) Wijnprofessor Alle pakketten van Wijnprofessor. € 67,50. Hoeveelheid. ... Denis Vinson, eigenaar van Domaine du Moulin, maakt wijnen die typisch zijn voor de streek Vinsobres. De aanplant is vo ... bol.com | Zuid-Franse Wijnen, R.L.M. Pierik ... ... . € 67,50. Hoeveelheid. ... Denis Vinson, eigenaar van Domaine du Moulin, maakt wijnen die typisch zijn voor de streek Vinsobres. De aanplant is voornamelijk Grenache en Syrah, handmatige oogst, traditionele wijnbereiding, ... Heerlijke, populaire Zuid-Franse wijnen die ook nog eens een prachtige score ontvingen in De Grote Hamersma. Dat geldt voor de befaamde Révélation Chardonnay, de originele Rocky Nuns Viognier en de verleidelijke Arjolle Fumé Rouge. U proeft ze nu met 15% korting in ons speciaal samengestelde wijnpakket. Aarzel niet en bestel deze topselectie snel! Een prachtige fles met een al net zo mooie inhoud. De druiven voor deze typische Rhône-blend zijn afkomstig van wijngaarden uit het Zuid-Franse Costières de Nîmes. Wijnen uit deze streek werden al door de oude Grieken gedronken en behoren dus tot de oudste bekende wijnen ter wereld. Deze Zuid-Franse wijn heeft aroma's van rood fruit, fluwelen tannines en is zuidelijk warm. Verfijnd. Inktzwart. ... Ze maken bijzonder fraaie wijnen, zoals deze met aroma's van rood fruit. De tannines zijn van fluweel. Een wijn om verliefd op te worden, zuidelijk warm. Banyuls wijnen komen uit de zuid -oostelijke hoek van Roussillon in Zuid- Frankrijk, vlakbij de Spaanse grens. Deze zoete wijn wordt gemaakt in rood, wit en rosé. Ook wel Vins Doux Naturel genoemd. De wet op de Appelation d'Origine Contrôlée kent twaalf verschillende namen als he Gratis bezorging vanaf € 50,-Vóór 16:00 besteld, morgen in huis; De beste wijnen en geschenken van Nederland! Altijd goed en ...

INFORMATIE

AUTEUR
R.L.M. Pierik
DIMENSIE
5,85 MB
BESTANDSNAAM
Zuid-Franse Wijnen.pdf

OMSCHRIJVING

Frankrijk is het wijnland 'par excellence'. Een op de drie flessen wijn die in Nederland gedronken worden is van Franse komaf. De afgelopen jaren is het Franse zuiden zeer actief geweest in kwaliteitsverbetering van de uit dit gebied afkomstige wijnen, wat onder andere leidde tot een groeiend aantal Appellation d'Origine Controlee-classificaties. Rudolf Pierik geeft in Zuid-Franse wijnen een gedegen overzicht van wijnen en wijnbouw in Zuid-Frankrijk en een boeiend verslag van de moderne wereld van de wijn.

Wil je het boek lezen?Zuid-Franse Wijnen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur R.L.M. Pierik. Lezen Zuid-Franse Wijnen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN