Slaap Met Me

Slaap Met Me - Joanna Briscoe | Highergroundnb.org

...me rug, grote vouw of kleine beschadiging hebben ... Download PDF Slaap Met Me | BANK72 PDF ... . Conditie: Redelijk. Editie: 12. Jaar: 2010. Taal: Nederlands. Richard en Lelia zijn een gelukkig stel. Hij is redacteur bij een groot landelijk dagblad, zij doceert Frans en Duits aan de universiteit. Beroemde documenten uit de vaderlandse geschiedenis 1477-1795 boek .epub Leo Dalhuisen (red.) Slaap met me bij literatuur-kopen.nl. Voor al je literatuur en romans. Jongvolwassenen hebben meer slaap nodig dan ou ... Tabitha & Nielson - "Slapen Met Het Licht Aan" songtekst ... ... . Jongvolwassenen hebben meer slaap nodig dan ouderen. De totale slaapbehoefte varieert per persoon. De totale slaapduur bedraagt bij ongeveer 65% van de volwassenen 7 à 8 uur. Acht procent van de volwassenen kan met minder dan 6 uur slaap toe, terwijl 2% langer dan 10 uur slaap nodig heeft. Adolescenten slapen gemiddeld 9 uur. Joanna Briscoe ~ Slaap met me. Prijs: € 3.95; Merk: Brievenbuspost; Productcode: Voorraadstatus: 1; Terug. Omschrijving; Afbeeldingen en videos; Richard en Lelia zijn een gelukkig stel. Hij is redacteur bij een groot landelijk dagblad, zij doceert Frans en Duits aan de universiteit. Richards en Lelia ... Waarom zou je met een activity tracker eigenlijk je slaap meten, en hoe gebeurt dat precies? En kun je met behulp van die informatie ook je nachtrust verbeteren? Slapen. Sinds ik moeder ben geworden betekent slapen iets anders voor me dan in de tijd vóór baby Olivia. Vroege ochtenden, onderbroken nachten. Slaap meten met apps, sensoren of tools. Meten hoe lang, hoe diep en hoe goed je hebt geslapen met een app op je smartphone, met een wearable of een sensor....

INFORMATIE

AUTEUR
Joanna Briscoe
DIMENSIE
3,41 MB
BESTANDSNAAM
Slaap Met Me.pdf

OMSCHRIJVING

Richard en Lelia zijn een gelukkig stel. Hij is redacteur bij een groot landelijk dagblad, zij doceert Frans en Duits aan de universiteit. Richards en Lelia's kind wordt verwekt in een chaotisch, haastig moment tijdens het omkleden, net voor ze vertrekken naar een kerstdiner. Als ze, laat en nog nagloeiend, arriveren op het feestje merken ze de jonge grijze muis Sylvie nauwelijks op.Terwijl hun ongeboren kind groeit, raakt Richard in de ban van de subtiele charme van Sylvie en neemt ook haar aanwezigheid in Richards en Lelia's relatie toe. Langzaamaan wordt Richard ambivalenter over zijn kinderwens. Lelia worstelt met de spoken uit haar verleden: een vader die ze nauwelijks heeft gekend en haar jeugd die ze deels in eenzaamheid in Frankrijk doorbracht. En Sylvie lijkt overal en nergens te zijn, ze is haast onzichtbaar aanwezig. Juist daarin schuilt het gevaar. In hoeverre kun je iemand, zelfs een geliefde, volledig vertrouwen? Slaap met me is een verhaal over dwangmatig verlangen, obscure liefde en verraad, en over onze diepste angsten.

Wil je het boek lezen?Slaap Met Me in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Joanna Briscoe. Lezen Slaap Met Me Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN