Italiaanse Zaken

Italiaanse Zaken - Maarten Veeger | Highergroundnb.org

...ereen die haar passie voor Italië deelt (of die het gewoon een heel ... Tolk vertaler docent Italiaans Nederlands ... ... Italie.nl is hét portaal voor een zoektocht in, door en over Italië. Je zoekt en vindt informatie over je volgende vakantiebestemming, bekijkt de mooiste foto's, print je favoriete recept, test je Italiaans, leest bijdragen van i nostri amici, gastschrijvers en nog veel meer. Vraag vooral ook de Posta Prioritalie.nl aan, die zo'n 8-10 keer per jaar op je virtuele deurmat valt! Blijf op de hoogte van de veiligheidssituatie. Download de Reisapp van Buitenlandse Zaken.Maak Italië favoriet, d ... Do's-and-don'ts in Italië | RVO.nl | Rijksdienst ... . Download de Reisapp van Buitenlandse Zaken.Maak Italië favoriet, dan ontvangt u een pushbericht als het reisadvies verandert. Met de app heeft u ook alle contactgegevens van Buitenlandse Zaken en lokale hulpdiensten bij de hand, plus informatie over wat te doen in geval van nood, zoals ziekenhuisopname of verlies van uw paspoort. Zoeken binnen Nederlandwereldwijd.nl | Ministerie van Buitenlandse Zaken Zoek. Reizen in Itali ... Italiaanse samenleving Bevolking. ... De laatste karaktertrek die we nog nader willen beschouwen is de voorkeur voor concrete zaken. Men hoort Italianen maar zelden praten over hun dromen, de toekomst van de aarde of hun visie op de samenleving en dat soort abstracte zaken. De potentiële Italiaanse zakenpartner doet niet snel zaken met iemand die hij niet goed kent. Geen negatief commentaar. Negatief commentaar op Italië of op iets Italiaans kunt u het beste voor u houden. De Italianen uiten zich niet negatief over de bureaucratie waarmee zij te kampen hebben. Op deze website hebben we een overzicht van Italiaanse bedrijven in Nederland opgenomen. Bij goede zakelijke contacten hoort dat je kennis van de ander en zijn gewoonten en gebruiken hebt. Voor Nederlanders die in Italië zaken willen doen, hebben we een aantal belangrijke zakelijke omgangsvormen op een rij gezet. Het begrip lopende zaken is evenwel tamelijk rekbaar en daarom legt de regering soms aan zichzelf beperkingen op, die dan gevat zijn in instructies van de premier. De demissionaire regering blijft in functie totdat de nieuwe regering de eed heeft afgelegd (de procedure voorziet dat degene die belast is met de vorming van een nieuwe regering, die opdracht kan weigeren of die opdracht kan aannemen). Voor al uw Italiaanse zaken! Spoorsingel 18b. 3033 GK Rotterdam. KvK 24442415. Share by: ... Italiaans eten is voor Italianen niet zo maar even eten, maar echt een moment van ontspanning. Het Italiaanse eten wordt dan oo...

INFORMATIE

AUTEUR
Maarten Veeger
DIMENSIE
3,84 MB
BESTANDSNAAM
Italiaanse Zaken.pdf

OMSCHRIJVING

Italiaanse Zaken NDe druk is een boek van Maarten Veeger uitgegeven bij Dsv Media. ISBN 9789490838010 Zaken doen in Itali . Het vormt voor velen, verblind door mediterrane zon, zoete olijfolie en glooiende heuvels, de ultieme droom. Echter, zon, olie en heuvelen vormen weliswaar la dolce vita, maar het goede leven alleen brengt de ondernemer nog geen goede zaken. Maarten Veeger, columnist van het Financieele Dagblad en het vakblad Italiin Bedrijf, stak zijn Hollandse neus in Italiaanse zaken en bundelde ervaringen en belevenissen. Ik heb gesprekken gevoerd met Nederlandse managers die al jaren in Italiwerken en met Italianen die werken voor Nederlandse bedrijven en zo veelvuldig met de Nederlandse cultuur in contact zijn gekomen. Al gauw was er een conclusie te trekken: je kunt wel bedenken dat Italianen iets op een bepaalde manier doen maar daar is vaak direct een uitzondering op te vinden. Kortom, Italianen laten zich niet in een hokje duwen terwijl dat toch een beetje het uitgangspunt was toen ik begon te schrijven. De diverse gesprekken brachten Veeger tot interessante inzichten. Over Italianen, maar ook over de zakelijke, nuchtere Nederlander. Zo vertelde Jan Puylaert, een Nederlandse ontwerper in Itali , dat Hollanders sommige karaktertrekken maar beter thuis kunnen laten. Veeger:Wanneer we iets moois zien dat we willen kopen, zijn we geneigd vooral niet te laten merken dat dat het geval is. We spreken geen bewondering uit maar mompelen wat over een krasje of dat het toch niet helemaal is wat we zoeken. Die opstelling is helemaal verkeerd. Nederlanders zijn handelaren en vaak minder ge nteresseerd in de kwaliteit. We willen voor zo min mogelijk inkopen. Italianen met wie we zaken doen zijn vaak de makers van het product. En wat wil de maker? Eer van zijn werk. Deze en andere interessante, verrassende, ontmaskerende, confronterende en amusante voorbeelden van Italiaanse zaken vindt u in het nieuwe boek van Maarten Veeger, uitgegeven door DSV Media in Amsterdam (eveneens uitgever van het magazine De Smaak van Italien het vakblad Italiin Bedrijf). Maarten Veeger is correspondent in Italivoor onder meer het Financieele Dagblad, BNR Nieuwsradio, Italiin Bedrijf en NOVA. In Italie werkt hij voor dagblad La Stampa.

Wil je het boek lezen?Italiaanse Zaken in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Maarten Veeger. Lezen Italiaanse Zaken Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN