Hess

Hess - Lynn Picknett | Highergroundnb.org

...nigd Koninkrijk, maar hij werd opgesloten en kwam niet meer vrij tot hij in 1987 zichzelf verhing in de Spandaugevangenis te Berlijn ... Products - .hess ... . Hess uitvaartzorg begrijpt dat volkomen. Daarom is bij ons iedere uitvaart persoonlijk. Wij vinden het belangrijk dat de overledene en nabestaanden de grootst mogelijke zorg en aandacht krijgen. Voor kostbare momenten en een troostvolle herinnering. De mensen van Hess gaan respectvol en integer met uw wensen om. Hess has once again been recognized as the No. 1 oil and gas company on the 100 Best Corporate Citizens list, ranking No. 9 on the ... Hess Corporation - Wikipedia ... . Hess has once again been recognized as the No. 1 oil and gas company on the 100 Best Corporate Citizens list, ranking No. 9 on the 2020 list for outstanding environmental, social and governance transparency and performance. Hess was discharged from the armed forces in December 1918. The family fortunes had taken a serious downturn, as their business interests in Egypt had been expropriated by the British. Hess joined the Thule Society, an antisemitic right-wing Völkisch group, and the Freikorps of Colonel Ritter von Epp, one of many such volunteer paramilitary organisations active in ...

INFORMATIE

AUTEUR
Lynn Picknett
DIMENSIE
10,42 MB
BESTANDSNAAM
Hess.pdf

OMSCHRIJVING

De vlucht van Rudolf Hess, Hitlers rechterhand, naar Schotland in mei 1941 is nog altijd een van de grote raadsels van de Tweede Wereldoorlog. Het officiële verhaal, zoals dat in de geschiedenisboeken terechtgekomen is, luidt als volgt: Hess' vlucht was een eenmansactie, de poging van een psychisch gestoorde persoon om naar Engeland te vliegen met het idee dat hij daar vrede zou kunnen sluiten. Eenmaal geland is hij opgepakt en gevangengezet om later in Neurenberg te worden berecht. Ten slotte sterft hij in 1987 onder onduidelijke omstandigheden (officieel: zelfmoord) in de Berlijnse Spandau-gevangenis. In de afgelopen zestig jaar is er veel gespeculeerd over de ware toedracht van Hess' vlucht en over zijn lotgevallen in Britse gevangenschap en daarna. Toch werd de officiële versie nooit met bewijzen weerlegd. De auteurs van Hess. Het dubbelleven van de man achter Hitler kregen toegang tot nooit eerder ontsloten bronnen uit hogere Britse kringen en kregen inzicht in de Gestapo-archieven, en zijn erin geslaagd te reconstrueren wat er werkelijk is gebeurd. En daarbij kwamen ze tot zeer verrassende conclusies. Met dit boek komt de persoon van Hess in een geheel nieuw perspectief te staan. Zijn politieke rol in nazi-Duitsland, en zijn macht als de tweede man achter Hitler waren veel groter dan altijd is verondersteld. Was Hitler de dynamische leider, Hess was de ideologische strateeg. Ook laat dit boek zien welke consequenties de mislukking van Hess' vredesmissie heeft gehad voor het verloop van de Tweede Wereldoorlog - en wat de gevolgen voor de wereldgeschiedenis hadden kunnen zijn, als hij was geslaagd in zijn opzet. Ten slotte wordt duidelijk welke belangen er - in Engeland, in Duitsland en onder historici - mee waren gemoeid om het officiële verhaal voor de waarheid te laten doorgaan.

Wil je het boek lezen?Hess in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Lynn Picknett. Lezen Hess Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN