De hoogste tijd

De hoogste tijd - Monique Leyenaar | Highergroundnb.org

...en leuke plek in Eindhoven om lekker te gaan lunchen, van een avondmaal te genieten of om zomaar gezellig te borrelen ... De arbeidsdeskundige vertelt: De hoogste tijd | UWV ... ... . Gelegen in het centrum is het een goed alternatief voor diegenen die de drukte van de markt willen vermijden. De keuken is internationaal georiënteerd met een steeds wisselende kaart. Het was de hoogste tijd. Net op tijd voor de laatste overlevenden komt de Nederlandse regering met dit gebaar. Want een gebaar is het. Zoals premier Rutte zelf in zijn korte, ... De hoogste tijd… Het is de hoogste tijd om de ... Hoogste tijd (roman) - Wikipedia ... . Want een gebaar is het. Zoals premier Rutte zelf in zijn korte, ... De hoogste tijd… Het is de hoogste tijd om de aandacht op diverse zaken te vestigen. Het jaar is alweer aan het draaien, de eerste maand bijna alweer om. Goede voornemens zijn door velen weer geparkeerd om er rond de volgende jaarwisseling weer over te praten. De hoogste (leef)tijd voor meer verantwoordelijkheid! Suzanne 10 dec 2018 • 6 min. Als ouder neem je je kind van nature graag in bescherming en je zorgt er altijd voor dat het hem aan niets ontbreekt. Je moet er niet aan denken dat er zorgen ontstaan en je kind in de problemen komt....

INFORMATIE

AUTEUR
Monique Leyenaar
DIMENSIE
5,27 MB
BESTANDSNAAM
De hoogste tijd.pdf

OMSCHRIJVING

Het is de hoogste tijd dat vrouwen in Nederland eindelijk volledig kiesrecht krijgen, schrijft het Algemeen Handelsblad in 1918. Een jaar eerder kregen vrouwen al het passief kiesrecht: ze mogen op kieslijsten staan en kunnen gekozen worden. In 1919 volgt het actief kiesrecht: vrouwen mogen voortaan ook zelf naar de stembus. Aan die wetswijziging gaat een hevige strijd vooraf tussen voorzichtige geleerden en ondernemende vrouwen, welsprekende parlementariërs, stellige theologen en precieze juristen.Dit boek gaat over de strijd voor het vrouwenkiesrecht en de vele karakteristieke personen die erbij betrokken waren. Het boek staat ook stil bij de gevolgen. Wat doen de vrouwen die het kiesrecht hebben veroverd ermee? Gaan ze stemmen en zo ja, op wie gaan ze stemmen? Hetzelfde als de mannen, of toch anders? Gaan ze de politiek in en zo ja, wat gaan ze daar doen? Zijn ze wel welkom in de politieke arena?De hoogste tijd blikt terug op honderd jaar kiesrecht voor vrouwen: hoe kwam het kiesrecht tot stand en wat kunnen we zeggen over de resultaten?

Wil je het boek lezen?De hoogste tijd in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Monique Leyenaar. Lezen De hoogste tijd Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN