Op weg naar de nieuwe aarde

Op weg naar de nieuwe aarde - Piet Houtman | Highergroundnb.org

...koopsom en komt de lening op de grond te vervallen ... Op weg naar de nieuwe aarde ... . Wij geven dit voordeel door aan onze bezoekers met een lagere koffieprijs. Je bent Ambassadeur van de Aarde en maakt daarmee een statement. Je krijgt informatie hoe je dit vorm kunt geven; of met ons of voor de Aarde of gewoon je eigen tuin. Deze nieuwe tak van Taurids beweegt rond de zon en de aarde kruist deze om de paar jaar gedurende een periode van ongeveer drie weken. Tijdens deze periode neemt de kans op een botsin ... Reizen in de Ruimte | Museon ... . Tijdens deze periode neemt de kans op een botsing met een ... Wij zijn als mensheid al een tijdje onderweg op reis naar de Nieuwe Aarde, bewust of onbewust. IK BEN op dit moment op een punt aangekomen waar het zo voelt om over mijn reis te gaan schrijven. Het is voor mij een nieuwe manier om mij Zelf nog verder te ont-dekken, zodat ook die Zelfdelen, die nu nog onbewust in mij aanwezig zijn, gezien en gehoord kunnen worden. De aarde op weg naar de vijfde dimensie | ISBN 9789077247129 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken....

INFORMATIE

AUTEUR
Piet Houtman
DIMENSIE
10,71 MB
BESTANDSNAAM
Op weg naar de nieuwe aarde.pdf

OMSCHRIJVING

"De nieuwe aarde is onze bestemming. Onze Heer en God komt om zijn wereld, waarin Hij ons een plek gegeven heeft, nieuw te maken. We mogen het koninkrijk van God vóór ons zien liggen. Wat betekent dat voor ons leven nu? Hoe zijn we naar die toekomst onderweg? In zes bijbelstudies worden deze vragen behandeld. Inclusief vragen voor de groepsbespreking.

Wil je het boek lezen?Op weg naar de nieuwe aarde in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Piet Houtman. Lezen Op weg naar de nieuwe aarde Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN