Ik heb je liefde nodig, is dat waar?

Ik heb je liefde nodig, is dat waar? - Byron Katie | Highergroundnb.org

...on Katie - Ik wil dat je van me houdt. Koop Ik heb je liefde nodig, is dat waar? van Katie, b ... Ik heb je liefde nodig, is dat waar ? (e-Book) - Byron ... ... . met ISBN 9789022560969. Gratis verzending, Slim studeren. Studystore.nl Ik heb je Liefde Nodig , is dat Waar ? ( Zoek niet langer naar liefde , goedkeuring en waardering , je kunt ze nu vinden . ) 'Iedereen vindt liefde fantastisch, behalve wanneer liefde verschrikkelijk is. Mensen leven hun leven onder de - Forum . paperback in als nieuwe ... Ik heb je liefde nodig, is dat waar? Lang geleden heb ik dit bo ... Boekrecensie van Ik heb je liefde nodig, is dat waar? door ... ... . paperback in als nieuwe ... Ik heb je liefde nodig, is dat waar? Lang geleden heb ik dit boek gelezen, en ik kan het iedereen die met onzekerheden zit aanraden. Het is de titel van een van de boeken van Byron Katie, in samenwerking met Michael Katz. Ik wil dat je van me houdt. Ik wil dat je mijn vrienden aardig vindt. Ik wil weten wat je denkt. Ik wil dat je me kust. Ik wil dat je me geeft wat ik nodig heb. Ik wil dat je uit jezelf weet wat ik nodig heb. Ik wil, ik wil, ik wilWij willen zo veel en meestal wenden wij ons tot onze geliefde, want hij of zij kan alles regelen, moet alles regelen, vinden wij. Maar als onze geliefde niet ... Ik heb je liefde nodig, is dat waar ?. Ik wil dat je van me houdt. Ik wil dat je mijn vrienden aardig vindt. Ik wil weten wat je denkt. Ik wil dat je me kust. Ik wil dat je me geeft wat ik nodig heb. Ik wil dat je uit jezelf weet wat ik nodig heb. Ik wil, ik wil, ik wil Wij willen zo veel en meestal wenden wij ons tot onze geliefde, want hij of zij kan alles regelen, moet alles regelen, vinden ... Ik wil dat je me geeft wat ik nodig heb. Ik wil dat je uit jezelf weet wat ik nodig heb. Ik wil, ik wil, ik wil… Wij willen zo veel en meestal wenden wij ons tot onze geliefde, want hij of zij kan alles regelen, moet alles regelen, vinden wij. Maar als onze geliefde niet voldoet aan onze verwachtingen, dan zijn frustratie, weerzin, wanhoop ... "Ik heb je liefde nodig, is dat waar?" Dat is de titel van het 2e boek van Byr...

INFORMATIE

AUTEUR
Byron Katie
DIMENSIE
5,26 MB
BESTANDSNAAM
Ik heb je liefde nodig, is dat waar?.pdf

OMSCHRIJVING

Vanaf hun prilste kindertijd zijn veel mensen bezig met een jacht naar liefde, goedkeuring en waardering. We proberen erachter te komen op welke manieren we kunnen opvallen, we aardig gevonden worden en liefde kunnen krijgen. In dit boek onderzoekt Byron Katie heel nauwkeurig wat wel en wat niet werkt in onze jacht naar liefde, goedkeuring en waardering.

Wil je het boek lezen?Ik heb je liefde nodig, is dat waar? in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Byron Katie. Lezen Ik heb je liefde nodig, is dat waar? Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN