Glimlachen mag!

Glimlachen mag! - Ben Willems | Highergroundnb.org

...e glimlach. Niet elke glimlach is hetzelfde ... Glimlachen - Gezonde Mond ... . Je hebt zenuwachtige varianten, onderwerpende, neerbuigende. Glimlachen komen in vele vormen en maten. Let op het feit of ze haar tanden ontbloot en een ontspannen, wijde glimlach tentoonspreid. Dit is wederom een uiting van ontspannenheid en het tot jou aangetrokken zijn. 13. Pupillen Een glimlach voor jou Wij delen graag onze glimlach. Een heel klein beetje troost in deze toch wel onzekere periode. Uitdelen mag, het worden er vanzelf meer ... Glimlachen mag! van B. Willems | Boek en recensies | Hebban.nl ... . Uitdelen mag, het worden er vanzelf meer dus download hieronder een template en deel uit die glimlach. Glimlachen is een goede daad. Een reactie plaatsen "Onderschat niet het minste van de goede werken, al is het maar het glimlachen naar je broeder wanneer je hem tegenkomt." Dit is een authentieke overlevering van Muslim die overgeleverd is door Abu Dharr (moge Allah tevreden met hem zijn) van de Profeet (vrede en zegeningen zij met hem). Door te glimlachen laat je aan de klant merken wat je van hem vindt. Je geeft hem hiermee de boodschap: "Ik mag je en ik vind het prettig om naar je te kijken!" Verkopers die makkelijk glimlachen laten snel een positieve indruk achter. Als mensen naar elkaar glimlachen wordt dit meestal gezien als een teken van sympathie en goede verstandhouding. Mart Smeets: 'Eén man die echt mag glimlachen' | Mart Smeets bespreekt de Tour de France | NU.nl bij Binnenland video nieuws Oh, ik kan wel degelijk glimlachen DOOR een opmerking waarvan ik ergens de humor wel van inzie. [email protected] Ik glimlach altijd OM iets. Ik lach van harte DOOR een rake grappige opmerking. In mijn gevoelsbeleving is glimlachen om iets beter passend. Echt lachen doe je weer door iets heftigers. Ik mag graag naar hem kijken als hij tijdens een vragenuurtje op zijn beurt wacht of naar opmerkingen vanachter de interruptiemicrofoon luistert. ... maar hij moet wel altijd ontzettend veel glimlachen als hij iemand als Van Aartsen te woord moet staan, of dat astranterige, ook nog donkergekleurde vrouwtje Ayaan. Ze krijgt de glimlach van oor tot oor niet van haar gezicht. Niks kan dit weekeinde nog bederven. Merette mag na meer dan drie maanden eindelijk weer logeren bij mama Monica en papa Rene Sluiseman. Nu ik 65 ben geworden kijk ik met een glimlach terug op de verschillende fasen van mijn leven. Ik zie m'n levens-ontwikkeling, de up's en down's en realiseer me dat ik nu mag oogsten van de ervaring, kennis en wijsheid die ik heb opgedaan in m'n leven. Lees verder Bij mij zei de fotograaf ook dat ik kon glimlachen zolang er maar geen tanden te zien waren. Mochten de foto's niet goedgekeurd worden dan kon ik gratis nieuwe laten maken. maar bij het stadhuis vonden ze mijn boer-met-kiespijn-glimlachje goed genoeg....

INFORMATIE

AUTEUR
Ben Willems
DIMENSIE
8,24 MB
BESTANDSNAAM
Glimlachen mag!.pdf

OMSCHRIJVING

Dit bonte boeket lichte gedichten en luchtige versjes is samengesteld voor diegene onder u die, net zoals Ben, volop genieten van de kleine en fijne dingen van het leven. In weerwil van onze op hol geslagen maatschappij, staat hij stil bij de schoonheid van de natuur en belicht hij op ludieke wijze de vaak onverklaarbare capriolen en bokkensprongen van de mens. De humor, geplukt uit de tuin van het dagelijks leven, vlindert vrolijk door het bundeltje heen en voert u even mee naar de zon-zijde van het bestaan. Dus koester het leven, omhels de humor en bedenk elke dag: Glimlachen mag!

Wil je het boek lezen?Glimlachen mag! in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Ben Willems. Lezen Glimlachen mag! Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN