Psychologie Van Arbeid En Organisatie

Psychologie Van Arbeid En Organisatie - John Arnold | Highergroundnb.org

...tie heeft zo'n 2.000 leden. Arbeid en organisatie Arbeids- en organisatiepsychologen Deze psychologen bouwen als human resources (HR) professionals voortdurend aan het succes van organisaties door vanuit een langetermijnperspectief te werken aan het optimaliseren van het gedrag en de attitudes (inclusief betrokkenheid & motivatie) van de medewerkers ... bol.com | Mensen, arbeid en organisatie | 9789059316317 ... ... . Samenvatting psychologie van arbeid en organisatie druk 5 en andere samenvattingen voor Psychologie van arbeid en organisatie , Human Resource Management. Samenvatting psychologie van arbeid en organisatie druk 5 John Arnold . Over de afdeling. De afdeling verzorgt onderwijs en onderzoek op het gebied van de arbeids-, organisatie-, gezondheids- en sociale psychologie. Het gaat daarbij om de vraag op welke manier mensen elkaars gedrag beïnvloeden, direct en indirect, bewust of onbewust, in een versc ... Arbeid en organisatie - Psyned ... . Samenvatting psychologie van arbeid en organisatie druk 5 John Arnold . Over de afdeling. De afdeling verzorgt onderwijs en onderzoek op het gebied van de arbeids-, organisatie-, gezondheids- en sociale psychologie. Het gaat daarbij om de vraag op welke manier mensen elkaars gedrag beïnvloeden, direct en indirect, bewust of onbewust, in een verscheidenheid aan contexten. Psychologie van de mens. In dit onderdeel staat de psychologie van de mens in de context van arbeid en organisatie centraal. Hoe kan het gedrag van mensen in organisaties beïnvloed worden? Hoe speel je in op de ontwikkelingen binnen een afdeling? Psychologische achtergrond van het functioneren van mensen...

INFORMATIE

AUTEUR
John Arnold
DIMENSIE
4,61 MB
BESTANDSNAAM
Psychologie Van Arbeid En Organisatie.pdf

OMSCHRIJVING

Psychologie van arbeid en organisatie is een grondige introductie in de arbeidspsychologie. Dit boek beschrijft de relatie tussen het individu en de arbeidsorganisatie. Aan de hand van theorie en praktijkvoorbeelden worden individuele verschillen tussen mensen in hun werk in kaart gebracht. Verschillende onderwerpen komen aan bod zoals diversiteit, motivatie, leiderschap en training. De didactische kenmerken van Psychologie van arbeid en organisatie zijn: • een brede theoretische basis, • diverse cases en oefeningen die je direct op de stof kunt toepassen, • korte tussentijdse samenvattingen waarmee je snel grip krijgt op de tekst, • vragen, oefeningen en weblinks om je verder in de stof te verdiepen. Psychologie van arbeid en organisatie is geschikt voor studenten in het hoger onderwijs De bewerking van de Nederlandstalige editie is verzorgd door Maurits van der Heijde (organisatiepsycholoog en docent aan de Hogeschool INHolland) en Liesbeth Niessen (arbeidspsycholoog met een eigen bedrijf).

Wil je het boek lezen?Psychologie Van Arbeid En Organisatie in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur John Arnold. Lezen Psychologie Van Arbeid En Organisatie Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN