Levensfasen en werk

Levensfasen en werk - J. van der Brug | Highergroundnb.org

...ef en ervaringsgericht kader te bieden ter inspiratie voor jezelf en bij de begeleiding van anderen ... Strategisch plannen op de levensfase van je medewerker ... . Wat leer je? Je leert het kader van de levensfasen op een creatieve manier gebruiken bij de begeleiding van anderen. Je krijgt inzicht in de archetypische […] Deze brochure: 'Levensfasen en werk, een hulpmiddel tot inzicht en ontwikkeling', geeft zicht op jouw huidige levensfase en maakt je bewust van kwaliteiten en valkuilen die voorkomen bij elke levensfase. Door middel van dit model en bijpassend schema maak je kennis met de verschillende levensfasen en ... Levensfase is van invloed op inzetbaarheid | Redactie HR ... ... . Door middel van dit model en bijpassend schema maak je kennis met de verschillende levensfasen en specifieke kenmerken die horen bij die ... Sociale en emotionele ontwikkeling: Volwassenen gaan in deze fase de keuzes en beslissingen evalueren die zij in de jonge volwassenheid hebben genomen met betrekking tot werk, partner, relaties, kinderen en persoonlijke doelen. Ze kijken of ze tevreden zijn met wie ze nu zijn, wat ze hebben gedaan en wat ze hebben bereikt. en met wie men in staat en bereid is, de cycli te reguleren van werk, voorplanting en recreatie; teneinde ook voor het nageslacht een bevredigende ontwikkeling te garanderen. ... Ik heb in deze opdracht veel bijgeleerd over de levensfasen en ik vond dat erg leuk en interessant! 6. Opdracht 3 Levensfasen Een mens doorloopt verschillende levensfasen. KB: Ontwikkeling Stel je krijgt als schoolarts van de GGD twee ouders en hun dochter van 11 jaar op consult. Het gezin is van Turkse afkomst. Het meisje heeft een lengte van 1 meter en 42 cm....

INFORMATIE

AUTEUR
J. van der Brug
DIMENSIE
6,65 MB
BESTANDSNAAM
Levensfasen en werk.pdf

OMSCHRIJVING

Jos van der Brug beschrijft de kwaliteiten die met verschillende levensfasen samenhangen en hoe deze benut kunnen worden bij de samenstelling van teams en het coachen van medewerkers. Zo ontstaat een gedifferentieerde kijk op de rol van leeftijd binnen organisaties. Jos van der Brug is als senior-adviseur werkzaam bij het NPI in Zeist. Hij adviseert en geeft trainingen bij het bedrijfsleven en de rijksoverheid.

Wil je het boek lezen?Levensfasen en werk in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur J. van der Brug. Lezen Levensfasen en werk Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN