Anna op de kermis

Anna op de kermis - Kathleen Amant | Highergroundnb.org

...ers vanaf 30 maanden, met de wereld rondom het kind als thema ... Anne werkt als clown Anka op de kermis: 'Ik zie mezelf dit ... ... . 17-jun-2017 - Bekijk het bord 'Thema kermis' van dorinebrowaeys, dat wordt gevolgd door 570 personen op Pinterest. Bekijk meer ideeën over Thema, Kermis thema, Kleuterschool thema. Anna mag met haar opa naar de kermis. Hij zet Anna in allerlei kermistoestellen zoals de draaimolen. Prentenboek met twee afgeronde hoeken en pagina's van dik, glanzend papier over Anna, over wie er al meer verhalen zijn verschenen. Op de rechterbladzijde staan telkens paginagrote illustrati ... Anna op de kermis | Bibliotheek Heusden-Zolder ... . Op de rechterbladzijde staan telkens paginagrote illustraties in heldere kleuren en met stevig zwartomlijnde figuren. Anna op de kermis . Vandaag is het een heel speciale dag. Opa komt Anna halen om samen naar de kermis te gaan. Anna zit op de draaimolen, vangt eendjes en kiest een geschenkje. Er is ook allerlei lekkers om te eten. Wat is het leuk op de kermis! Kathleen Amant Uitgeverij Clavis ISBN 9789044806922, prijs € 10,95. Anna op de kermis, Korneel en Clémence. anna op de kermis - digitaal prentenboek. Anna Verhaaltjes Voor Het Slapengaan Youtube Kinderen Mardi Gras Zaden. Anna mag met haar opa naar de kermis. Hij zet Anna in allerlei kermistoestellen zoals de draaimolen. Prentenboek met twee afgeronde hoeken en pagina's van dik, glanzend papier over Anna, over wie er al meer verhalen zijn verschenen. Op de rechterbladzijde staan telkens paginagrote illustraties in heldere kleuren en met stevig zwartomlijnde figuren. Anna mag met haar opa naar de kermis. Hij zet Anna in allerlei kermistoestellen zoals de draaimolen. Prentenboek met twee afgeronde hoeken en pagina's van dik, glanzend papier over Anna, over wie er al meer verhalen zijn verschenen. Op de rechterbladzijde staan telkens...

INFORMATIE

AUTEUR
Kathleen Amant
DIMENSIE
8,5 MB
BESTANDSNAAM
Anna op de kermis.pdf

OMSCHRIJVING

Vandaag is het een heel speciale dag. Opa komt Anna halen om samen naar de kermis te gaan. Anna zit op de draaimolen, vangt eendjes op het viskraam en kiest een geschenkje. Er is ook allerlei lekkers om te eten. Wat is het leuk op de kermis!Een feestelijk verhaal over een uitstapje met opa. Voor peuters vanaf 30 maanden, met de wereld rondom het kind als thema.Meer boeken van Kathleen Amant.

Wil je het boek lezen?Anna op de kermis in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Kathleen Amant. Lezen Anna op de kermis Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN