Mijn Vreemde Zoon

Mijn Vreemde Zoon - Portia Iversen | Highergroundnb.org

...t rare telefoontjes en sms jes waarin staat bel me dringend, kan niet bellen want ik heb geen beltegoed De nummers zijn +85520564222 en ... 'Mijn jongste kind is niet van m'n man, maar van mijn ... ... ... Op zoek naar nieuwe, spannende sexverhalen? Op de sexverhalen startpagina vind je steeds de beste en geilste sexverhalen! Gratis geil genieten. Sinds de geboorte van haar tweede kind, is het libido van Kris (36) gedaald tot een nulpunt. Ze weet best dat haar man vreemdgaat, maar dat vindt ze wel prima zo. 'Hij heeft zijn verzetje, en ik kan ongestoord gaan slapen. Zonder elke avond weer die onrust: o god, wil hij weer.' Mijn zoon was hee ... Digibron.nl, MIJN ZOON, EEN VREEMDE ... . 'Hij heeft zijn verzetje, en ik kan ongestoord gaan slapen. Zonder elke avond weer die onrust: o god, wil hij weer.' Mijn zoon was heel intelligent, met hem praten was steevast een verrijking in alle opzichten. Ik mis o.a. zijn doordachte opmerkingen als het over zulke onderwerpen ging. Het is nu 3 jaar geleden dat hij in een brand omkwam. Ik heb geen geloof, mijn verstand zegt dat er geen 'hemel' kan bestaan. Graag ernstige reactie alsjeblieft. Toegevoegd na 3 dagen: Zoveel aangrijpende, bemoedigende ... ...

INFORMATIE

AUTEUR
Portia Iversen
DIMENSIE
8,77 MB
BESTANDSNAAM
Mijn Vreemde Zoon.pdf

OMSCHRIJVING

Portia IversenMijn vreemde zoonMijn vreemde zoon is het aangrijpende verhaal van twee moeders, twee zwaar autistische zonen en hun strijd tegen autisme. De achtergrond van de vrouwen is totaal verschillend: Portia woont in een groot appartement in Los Angeles, Soma woont in een eenkamerflat in Bangalore, India.Soma is in staat om met haar zoon Tito te communiceren. En hij blijkt een zeer bijzonder kind te zijn met een IQ van 185. Portia hoort van hen en haalt ze naar de Verenigde Staten om een methode te vinden om te communiceren met autistische kinderen en, niet onbelangrijk, met haar eigen zoon Dov.Portia Iversen woont in Los Angeles met haar man en kinderen. Ze richtte de CAN Foundation (Cure Autism Now) op toen haar oudste zoon autistisch bleek te zijn.De filmrechten van Mijn vreemde zoon zijn verkocht aan Julia Roberts.

Wil je het boek lezen?Mijn Vreemde Zoon in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Portia Iversen. Lezen Mijn Vreemde Zoon Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN