Basisboek Enqueteren en gestructureerd interviewen

Basisboek Enqueteren en gestructureerd interviewen - D.B. Baarda | Highergroundnb.org

...opleidingen waar studenten te maken krijgen met interviews, maar het boek is ook zeer geschikt voor mensen die beroepshalve interviews moeten afnemen ... bol.com | Basisboek Enqueteren | 9789001700096 | D.B ... ... . Basisboek interviewen is ook beschikbaar als e-book. Wat is nieuw in de vierde editie van Basisboek Interviewen? stap voor stap leert een interview voor te bereiden, af te nemen en te eva-lueren. Door de samenvatting te lezen en de opdrachten te maken, kun je nagaan of je de leerstof hebt begrepen. Interviewen leer je door te doen, door de theorie in de praktijk toe te pas-sen. Basisboek Interviewen biedt je een handleiding voor het voorbereid ... bol.com | Enqueteren En Gestructureerd Interviewen ... ... . Interviewen leer je door te doen, door de theorie in de praktijk toe te pas-sen. Basisboek Interviewen biedt je een handleiding voor het voorbereiden, Basisboek Interviewen aan. In dit boek gaan we niet in op de verwerking en analyse van de gegevens die je verzamelt via enquêtes. Daarvoor verwijzen we naar het Basisboek Statis-tiek met SPSS. We wensen je veel plezier bij het maken en uitvoeren van je vragenlijst-onderzoek. Ben Baarda Matthijs Kalmijn Martijn de Goede Najaar Basisboek Enqueteren en gestructureerd interviewen Het is helaas niet mogelijk om boeken af te halen bij ons magazijn. Al onze boeken worden verzonden, ook binnen rotterdam. Basisboek Enqueteren (Paperback). Het Basisboek Enquêteren:- geeft aanwijzingen voor het voorbereiden en afnemen van enquêtes; ... Prof. dr. Matthijs Kalmijn was coÖrdinator van de training Vragenlijstconstructie en gestructureerd interviewen voor studenten Sociale Wetenschappen. Basisboek Enqueteren en gestructureerd interviewen Aangeboden 4 dagen geleden door Boekenbalie (14x bekeken, 0x bewaard) Boekenbalie (14x bekeken, 0x bewaard) Basisboek Enqueteren en gestructureerd interviewen wordt 2 keer aangeboden op Bookmatch. Wil je dit boek kopen? Je kunt direct de vraagprijs betalen. Of je doet een bod en gaat in onderhandeling met een van de verkopers van Basisboek Enqueteren en gestructureerd interviewen. 44 aanbiedingen in mei -Bekijk alles met basisboek interviewen! Koop en Verkoop Boeken op Marktplaats. Romans, Thrillers, Studieboeken en meer kopen en verkopen tegen een aantrekkelijke prijs! Ga ervoor. Het begint op Marktplaats Basisboek enqueteren en gestructureerd interviewen. Praktische handleiding voor het maken van een vragenlijst en het voorbereiden en afnemen van (schriftelijke) interviews 31 aanbiedingen in mei -Bekijk alles met basisboek enqueteren! Koop en Verkoop Boeken op Marktplaats. Romans, Thrillers, Studieboeken en meer kopen en verkopen tegen een aantrekkelijke prijs! Ga ervoor. Het begint op Marktplaats U vindt Basisboek Enqueteren en gestructureerd interviewen in PDF, ePUB, MOBI. Enquêteren en gestructureerd interviewen geeft praktische aanwijzingen voor het maken van een (schriftelijke) vragenlijst en het voorbereiden en afnemen van ge...

INFORMATIE

AUTEUR
D.B. Baarda
DIMENSIE
8,14 MB
BESTANDSNAAM
Basisboek Enqueteren en gestructureerd interviewen.pdf

OMSCHRIJVING

Enquêteren en gestructureerd interviewen geeft praktische aanwijzingen voor het maken van een (schriftelijke) vragenlijst en het voorbereiden en afnemen van gestructureerde interviews.Er is veel aandacht besteed aan de didactische opbouw van het boek. Elk hoofdstuk start met de leerdoelen en eindigt met alle begrippen die in dat hoofdstuk zijn behandeld. Aan de orde komen het formuleren van ëgoede´ vragen en het bedenken van ëjuiste´ antwoordalternatieven. Ook aan de vormgeving en lay-out van een vragenlijst is veel aandacht besteed. Het boek gaat uitgebreid in op de praktische voorbereidingen die je moet treffen als je gegevens wilt gaan verzamelen via een enquête of gestructureerd interview.Specifieke vaardigheden die van belang zijn voor het afnemen van mondelinge interviews passeren de revue: het inleiden van een interview, het op de juiste manier stellen van vragen, het doorvragen, het verbaal en non-verbaal stimuleren van de respondent om ëeerlijke´ antwoorden te geven en ten slotte het reageren op ëmoeilijke´ situaties. De theorie wordt geïllustreerd aan de hand van veel voorbeelden.

Wil je het boek lezen?Basisboek Enqueteren en gestructureerd interviewen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur D.B. Baarda. Lezen Basisboek Enqueteren en gestructureerd interviewen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN