Zomerhuis met zwembad

Zomerhuis met zwembad - Herman Koch | Highergroundnb.org

...karakter van huisarts Marc en hoe hij zijn patiënten ziet, voornamelijk artiesten en kunstenaars ... Leesdossier Ireneo Snel: Zomerhuis met zwembad - Herman Koch ... . Vakantiehuis met een privé zwembad in Nederland? Direct contact en direct boeken bij de eigenaar. In je eigen taal, voordelig en vertrouwd. Nederland? Ga ernaartoe! Zomerhuis met zwembad gaat over de suprematie van de macho: hij is erg, maar hij verdedigt vrouw en dochters als geen ander tegen de beesten buiten de deur. Een weldenkende, beschaafde, softe familieman zou dat niet doen. Die zet het op een rennen en b ... Boekverslag Nederlands Zomerhuis met zwembad door Herman ... ... . Een weldenkende, beschaafde, softe familieman zou dat niet doen. Die zet het op een rennen en belt de Zuid-Europese (corrupte) politieagent. Kochs nieuwe roman, Zomerhuis met zwembad, roept ook dergelijke vragen op. De situatie is weliswaar anders (met een verkrachting van een jong meisje en een arts die een medische 'fout' maakt), maar wederom is het de moraal die in twijfel wordt getrokken. Kochs kunstje is bekend, maar daarom niet minder effectief....

INFORMATIE

AUTEUR
Herman Koch
DIMENSIE
10,2 MB
BESTANDSNAAM
Zomerhuis met zwembad.pdf

OMSCHRIJVING

Marc Schlosser is de huisarts van veel bekende Nederlanders. Een van zijn patiënten, acteur Ralph Meier, overlijdt door Marcs schuld. Was het een medische fout? Of gaat het om wraak, na de dramatische zomer in het vakantiehuis van Ralph?

Wil je het boek lezen?Zomerhuis met zwembad in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Herman Koch. Lezen Zomerhuis met zwembad Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN