Recepten voor Geluk

Recepten voor Geluk - Ken Keyes, Jr. | Highergroundnb.org

...kje voor honden zal je recepten vinden en enkele richtlijnen die jou zullen helpen om zelf nieuwe receptjes uit te kunnen denken ... Recept voor geluk - Saskia M.N. Oudshoorn ... . 4 Richtlijnen om zelf hondenvoer recept voor geluk. even lezen en dan beseffen hoe gelukkig we zijn . een handvol lachkruid, gekweekt in de tuin van de geest. enkele blaadjes zachtmoedigheid, overgoten met geduld. een flinke dosis geestdrift en bezieling, blijheid en levensvreugde. het sap van de planten : zelfvertrouwen en gedachtebeheersing. wat zorgeloze onverschilligheid De Happy Pear: Recepten voor ge ... De Happy Pear: Recepten voor geluk - Scriptum ... . het sap van de planten : zelfvertrouwen en gedachtebeheersing. wat zorgeloze onverschilligheid De Happy Pear: Recepten voor geluk Smakelijk en simpel vegan food. Auteurs: David Flynn | Stephen Flynn. Hardcover, 17 x 23,5 cm, 304 pagina's, fullcolour, Nederlands, Bestel boek € 24,99. Gratis verzending binnen NL vanaf €19,90. Vandaag voor 16.00 uur besteld ... Happy Pear, recepten voor geluk is een mooi boek met aantrekkelijke recepten die ook voor niet-vegans geschikt zijn. Bijvoorbeeld om als inspiratie te gebruiken als je eens een dag geen vlees wilt eten. Het tweede gedeelte van het boek met aanwijzingen voor de gezondheidsreboot is leuke extra informatie. Recept voor Geluk . De 24-jarige Liv werkt onder toeziend oog van een opdringerige manager in de keuken van een grote hotelketen. De uren zijn lang en het werk eentonig; ze kan niet veel van haar creativiteit kwijt in het gebak dat ze dag in dag uit op basis van exact hetzelfde recept moet maken. Toen ik vorige week drie recepten voor ontzettend lekkere vegan desserts verzamelde, bedacht ik me dat het ook leuk zou zijn om een keer drie recepten met elk maar één ingrediënt te delen. Eén daarvan hebben jullie vorige week al gezien namelijk, maar die is zo ontzettend lekker, dat ik 'm er gewoon nog een keer bij zet. 'Recept voor geluk' is een echte feel good roman. Romantisch, ontluikende liefdes, een schijnbaar schier onhaalbaar project, hulp van vrienden en uiteindelijk eind goed al goed. Het is heel prettig geschreven in een puur Nederlandse setting. Oudshoorn won met dit boek de KoboTalent schrijfwedstrijd. Recept voor geluk is een leuke vlotte roman die aansluit bij een hele serie boeken waarin lekkere baksels een grote rol spelen en waarvan de recepten achter in het boek worden gegeven. Jenny Colgan doet het in haar Mure-serie en in de bakkerij aan het strand serie, Debbie Johnson in haar Duincafé serie en ook onze eigen Renée Olsthoorn maakt gebruik van een culinaire setting in haar feelgood ... Recept voor geluk book. Read 7 reviews from the world's largest community for readers. De 24-jarige Liv werkt onder toeziend oog van een opdringerige man... Recept voor geluk. De 24-jarige Liv werkt onder toeziend oog van een opdringerige manager in de keuken van een grote ho...

INFORMATIE

AUTEUR
Ken Keyes, Jr.
DIMENSIE
10,28 MB
BESTANDSNAAM
Recepten voor Geluk.pdf

OMSCHRIJVING

Dit bedrieglijk eenvoudige en kleine boekje bevat drie geheimen. Het zijn drie wijze en helende recepten van de zelfbenoemde 'Geluksdokter' Ken Keyes, Jr, die evenzo voor de hand liggend als fundamenteel transformerend zijn.Ken Keyes, Jr. is de auteur van onder andere 'Handboek voor Hoger Bewustzijn', dat eerder in het Nederlands verscheen.Keyes wordt gezien als een pionier op het vlak van persoonlijke groei en wordt geroemd door mensen als Deepak Chopra, Dr. Wayne Dyer en Desmond Tutu.

Wil je het boek lezen?Recepten voor Geluk in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Ken Keyes, Jr.. Lezen Recepten voor Geluk Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN