Liefs van Boy

Liefs van Boy - Roald Dahl | Highergroundnb.org

... van Roald Dahl aan zijn moeder" door Roald Dahl verkrijgbaar bij Rakuten Kobo ... Liefs van Boy van Roald Dahl | Boek en recensies | Hebban.nl ... . Roald Dahl schreef zijn eerste brief aan zijn moeder, Sofie Magdalene, toen hij negen jaar oud was en op een kostschool ... Roald Dahl staat erom bekend dat hij een lastpak was, humeurig en hautain, al is dat moeilijk te geloven voor zijn fans. Het is ook niet het beeld dat oprijst uit Liefs van Boy, een bloemlezing uit brieven die hij tussen 1925 en 1965 aan zijn moeder schreef.Het jongetje dat vanaf kostschool aan zijn moeder schrijft, klinkt zelfverzek ... Liefs van Boy - Roald Dahl online bestellen - Primawebshop.nl ... .Het jongetje dat vanaf kostschool aan zijn moeder schrijft, klinkt zelfverzekerd, monter en nieuwsgierig. Roald Dahl schreef zijn eerste brief aan zijn moeder, Sofie Magdalene, toen hij negen jaar oud was en op een kostschool verbleef. In veel opzichten was zijn moeder Dahls eerste lezer en zonder zijn correspondentie met haar was hij misschien wel nooit schr Liefs van Boy. Roald Dahl schreef zijn eerste brief aan zijn moeder, Sofie Magdalene, toen hij negen jaar oud was en op een kostschool verbleef. In veel opzichten was zijn moeder Dahls eerste lezer en zonder zijn correspondentie met haar was hij misschien wel nooit schrijver geworden. Sofie Magdalene bewaarde elke brief van haar zoon. Liefs van Boy Uitgeverij: De Arbeiderspers ISBN: 9789029514231 Roald Dahl schreef zijn eerste brief aan zijn moeder, Sofie Magdalene, toen hij negen jaar oud was en op een kostschool verbleef. In veel opzichten was zijn moeder Dahls eerste lezer en zonder zijn correspondentie met haar was hij misschien wel nooit schrijver geworden. Het boek Liefs van Boy, gesch...

INFORMATIE

AUTEUR
Roald Dahl
DIMENSIE
6,17 MB
BESTANDSNAAM
Liefs van Boy.pdf

OMSCHRIJVING

Roald Dahl schreef zijn eerste brief aan zijn moeder, Sofie Magdalene, toen hij negen jaar oud was en op een kostschool verbleef. In veel opzichten was zijn moeder Dahls eerste lezer en zonder zijn correspondentie met haar was hij misschien wel nooit schrijver geworden. Sofie Magdalene bewaarde elke brief van haar zoon. Zij was degene die hem aanmoedigde om verhalen te vertellen en die zijn verlangen stimuleerde om te verzinnen, te overdrijven en te vermaken. Hij vertelde haar wekelijks over zijn avonturen, meningen en frustraties. In deze brieven ontwikkelde Dahl de duistere humor en fantastische verbeelding waarmee hij later zijn tijdloze verhalen zou schrijven.De brieven, geschreven tussen 1925 en 1965, vormen een prachtige aanvulling op autobiografisch werk als Boy en Solo. Ze overspannen een groot deel van Dahls leven: we volgen hem op een Engelse kostschool, in Afrika bij Shell en de Royal Airforce en als diplomaat en schrijver in Amerika. Deze bloemlezing werd samengesteld en toegelicht door Donald Sturrock, schrijver van de gerenommeerde Roald Dahl-biografie Verhalenverteller.

Wil je het boek lezen?Liefs van Boy in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Roald Dahl. Lezen Liefs van Boy Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN