Jungles

Jungles - Frans Lanting | Highergroundnb.org

...erreservaat van Bosawás. Dit reservaat bestaat uit tropisch regenwoud en ligt in Nicaragua ... Famous Jungles around the World - A Knowledge Archive ... . Het beslaat zo'n 20000 vierkante kilometer en is daarmee, na het Amazonewoud, het op een na grootste tropische regenwoud in de westelijke hemisfeer. Directed by Alastair Fothergill. With David Attenborough, Sigourney Weaver, Huw Cordey, Thomas Anguti Johnston. On 3% of the Earth's surface, the rain forest is the habitat for half our animal species, even 80% of insects. So its wildlife is most competitive, like the birds of paradise's mating, and specialized ... Top 10 Most Amazing Jungles in the World ... . So its wildlife is most competitive, like the birds of paradise's mating, and specialized with unique relationships of predation, parasitism etc. Jungles vinden we vooral rond de evenaar, waar het zonnig en warm is, en waar het altijd dag is. Deze uitzending van het programma Planet Earth met de titel Planet Earth - Jungles is uitgezonden op donderdag 18 juli door de EO. Item is niet meer te bekijken...

INFORMATIE

AUTEUR
Frans Lanting
DIMENSIE
3,56 MB
BESTANDSNAAM
Jungles.pdf

OMSCHRIJVING

JUNGLES is een ode aan de natuurwereld van de tropen door topfotograaf Frans Lanting. In dit boek presenteert hij een unieke selectie beelden die hij in een periode van twintig jaar heeft gemaakt in jungles overal ter wereld; van het laaglandoerwoud van Kongo tot aan de mistige hellingbossen van de Andes. Op onnavolgbare wijze verbeeldt hij de pracht en de fantastische levensvormen in de tropen.

Wil je het boek lezen?Jungles in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Frans Lanting. Lezen Jungles Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN