Evelien

Evelien - Martin Bril | Highergroundnb.org

...en, Sylvia, Jolanda, Ine, Elly en Margot heten je van harte welkom ... Betekenis van Evelien ... . MIJN MERKEN. breed assortiment; van maat 36 t/m 48; van casual tot chique . Een modieuze collectie van truien & t-shirts in de maten 38 t/m 46. Intieme collectie rokken, blazers en blouses. Voor iedere gelegenheid de perfecte look. Evelien Womenswear, Roden, Netherlands. 3.6K likes. Dé kledingwinkel waar je naar hartenlust je koopdrang kunt laten gaan. Van top tot teen in het nieuw met kleding, accessoires, schoenen ... Evelien Womenswear - Startpagina | Facebook ... . Van top tot teen in het nieuw met kleding, accessoires, schoenen en tassen.... Evelien is een vrouw van 38 jaar, die twee jonge dochters heeft, een lieve man Harko en een mooi huis in Amsterdam. Toch mist ze iets in haar leven, waardoor ze ontevreden is. In het eerste seizoen ontmoet Evelien een nieuwe liefde, Theo. Hij is het hoofd van een bouwbedrijf en heeft de mogelijkheid om voor anderhalf jaar een hotelkamer te regelen voor hemzelf en Evelien. Evelien en Ev...

INFORMATIE

AUTEUR
Martin Bril
DIMENSIE
10,21 MB
BESTANDSNAAM
Evelien.pdf

OMSCHRIJVING

Evelien van Brakem hoort andere mensen altijd maar zeggen dat zijn alles heeft wat haar hartje begeert: een leuke man, twee leuke dochters, en een leuk huis in het leukste stukje Amsterdam: Oud-Zuid. Toch begeert haar hart niet alleen nog veel meer van hetzelfde, het begeert ook: een baan in de horeca, een vakantie die niet in het water valt, een man die haar hartstochtelijk bemint, een nieuw huis, een zorgeloze jeugd voor haar kinderen, vrede op aarde, een perfecte bikinilijn en altijd gladde benen zonder scheren of harsen. Bovenal wil ze geen trut zijn. In Eigen benen slaat Evelien nieuwe, onverwachte wegen in. 'Krijg toch allemaal de klere,'zingt ze steeds vaker als ze de wasmachine leeghaalt, de lunchpakketten voor de kinderen klaarmaakt of zich voor de spiegel opmaakt om met haar man uit eten te gaan.

Wil je het boek lezen?Evelien in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Martin Bril. Lezen Evelien Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN