Een koorts van glas

Een koorts van glas - Liesbeth Lagemaat | Highergroundnb.org

...paarden en landbouwhuisdieren. Het team bestaat uit 11 dierenartsen die ondersteund worden door een aantal assistentes en administratief personeel ... Koorts bij katten verminderen: 12 stappen (met ... ... . We hebben de beschikking over actuele kennis en moderne technieken. Alle avond-, spoed- en weekenddiensten worden door onze eigen artsen verzorgd. We zijn 24 uur per dag, 7 Heel soms leidt een koortslip dan tot een ernstig ziektebeeld. Hierbij ontstaan er door verspreiding van het virus blaasjes in een eczeemplek. Daarna breiden de blaasjes zich uit over de rest van uw huid. Hierbij heeft u koorts en wordt u ernstig ziek. Dit heet eczema herpeticum. Het ko ... bol.com | Een koorts van glas, Liesbeth Lagemaat ... ... . Daarna breiden de blaasjes zich uit over de rest van uw huid. Hierbij heeft u koorts en wordt u ernstig ziek. Dit heet eczema herpeticum. Het komt heel zelden voor. Neff heeft zijn gas-op-glas kookplaten voorzien van een stijlvol design en een hittebestendig glaskeramisch oppervlakte. De nieuwste gas-op-glas kookplaten van Neff zijn ook uitgerust met het FlameSelect-systeem. Hierdoor is de hoogte van de vlam in 9 gelijke stappen in te stellen. Je hoeft niet meer onder de pan te kijken hoe hoog je vlam is. Bestel Een koorts van glas Voor 23:00 besteld, morgen in huis! 20% korting voor vaste klanten Altijd een inspirerend advies Koorts is een verhoging van de gemiddelde lichaamstemperatuur, vaak veroorzaakt door een ontsteking. De normale lichaamstemperatuur is 37 °C. In de ochtend is de lichaamstemperatuur lager bij een mens, circa 35,5 tot 36 °C en laat in de middag rond 37,5 °C. De gemiddelde lichaamstemperatuur verschilt echter per persoon. Hogere lichaamstemperatuur Men spreekt van een […] Het is meer een soort licht/zweverig gevoel in mijn hoofd, alsof ik gedronken/drugs genomen heb. Ook ben ik de hele dag aan het gapen en savonds soms misselijk. En heel mijn lichaam heeft zo een slap,loom,grieperig gevoel. Maar ik heb geen koorts. Ook heb ik een soort van drukkend gevoel op mijn hoofd. Ik ben al 3 maal bij de huisarts geweest. De oorzaak van koorts is meestal een infectie. Ook kan uw kind koorts krijgen na een vaccinatie. Infecties worden meestal door een virus veroorzaakt, zoals bij verkoudheid of griep. In sommige gevallen is er echter een infectie door een bacterie. De meest voorkomende bacteriële infecties bij kinderen zijn een longontsteking of een ......

INFORMATIE

AUTEUR
Liesbeth Lagemaat
DIMENSIE
11,55 MB
BESTANDSNAAM
Een koorts van glas.pdf

OMSCHRIJVING

Gedichten van Liesbeth Lagemaat verschenen onder meer in De Tweede Ronde en Maatstaf. Zij debuteerde met de bundle Een grimwoud in mijn keel, waarvoor zij de C.Buddingh'-prijs 2005 ontving.

Wil je het boek lezen?Een koorts van glas in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Liesbeth Lagemaat. Lezen Een koorts van glas Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN