Paco en Mozart (geluidenboek)

Paco en Mozart (geluidenboek) - Magali le Huche | Highergroundnb.org

...men de muziek van Mozart te spelen. Maar nog leuker is het om in de stad naar de echte muzikanten te gaan luisteren ... Boek: Paco en Mozart (geluidenboek) - Geschreven door ... ... . Want vandaag is er een muziekfeest in Parijs. Een verhaal waar muziek in zit! Voor kin Paco en het orkest ( geluidenboek ) Door: Magali Le Huche Bekijk onze tip > De vogels (geluidenboekje) Door: Marion Billet Bekijk onze tip > Onze boekentips. Dit zijn onze favoriete geluidenboekjes van dit moment. Baby's, peuters en kleuters zullen hier vast veel plezier van hebben! Paco en Mozart (geluidenboek) Paco en zijn ... Paco en Mozart (geluidenboek) - Magali Le Huche ... ... . Baby's, peuters en kleuters zullen hier vast veel plezier van hebben! Paco en Mozart (geluidenboek) Paco en zijn vriend Fonzy vinden het superleuk om samen de muziek van Mozart te spelen. Maar nog leuker is het om in de stad naar de echte muzikanten te gaan luisteren… Paco en zijn vriend Fonzy vinden het superleuk om samen de muziek van Mozart te spelen. Maar nog leuker is het om in de stad naar de echte muzikanten te gaan luisteren. Want vandaag is er een muziekfeest in Parijs. Een verhaal waar muziek in zit! Voor kinderen vanaf 3 jaar. Paco en Mozart (geluidenboek) Tweede druk! Een verhaal waar muziek in zit! Voor kinderen vanaf 3 jaar. Paco en zijn vriend Fonzy vinden het superleuk om samen de muziek van Mozart te spelen. Maar nog leuker is het om in de stad naar de echte muzikanten te gaan luisteren. Paco en Mozart (geluidenboek) Paco en Mozart (geluidenboek) (geluidenboekje) Magali Le Huche Koop dit boek! gebonden: € 17,95 ISBN: 9789044829433, geïllustreerd, februari 2017 Formaat: 21,0 (h) x 18,5 (b) x 1,5 (d) cm. Gewicht: 385 gram. Uitgever ... Paco en Mozart (geluidenboek). 3+ Thema: Muziekinstrumenten: Soort: Geluidenboek: Leeftijd: 3+ Leverancier: Clavis: Paco en zijn vriend Fonzy vinden het superleuk om samen de muziek van Mozart te spelen. Maar nog leuker is het om in de stad naar de echte muzikanten te gaan luisteren. Paco en Mozart ( geluidenboekje) | ISBN 9789044829433 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Paco en Mozart (geluidenboek) Paco en Mozart (geluidenboek) - Magali Le Huche. Paco en zijn vriend Fonzy vinden het superleuk om samen de muziek van Mozart te spelen. Maar nog leuker is het om in de stad naar de echte muzikanten te gaan luisteren. Want vandaag is er een muziekfeest in Parijs. Paco en zijn vriend Fonzy vinden het superleuk om samen de muziek van Mozart te spelen. Maar nog leuker is het om in de stad naar de echte muzikanten te gaan luisteren. Want vandaag is er een muziekfeest in Parijs. Een verhaal waar muziek in zit! Voor kinderen vanaf 3 jaar. Paco en zijn vriend Fonzy vinden het superleuk om samen de muziek van Mozart te spelen. Maar nog leuker is het om in de stad naar de echte muzikanten te gaan luisteren. Want vandaag is er een muziekfeest in Parijs. Een verhaal waar muziek in...

INFORMATIE

AUTEUR
Magali le Huche
DIMENSIE
4,93 MB
BESTANDSNAAM
Paco en Mozart (geluidenboek).pdf

OMSCHRIJVING

Paco en zijn vriend Fonzy vinden het superleuk om samen de muziek van Mozart te spelen. Maar nog leuker is het om in de stad naar de echte muzikanten te gaan luisteren. Want vandaag is er een muziekfeest in Parijs.Een verhaal waar muziek in zit! Voor kinderen vanaf 3 jaar.

Wil je het boek lezen?Paco en Mozart (geluidenboek) in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Magali le Huche. Lezen Paco en Mozart (geluidenboek) Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN