Marketing voor de zorg

Marketing voor de zorg - Ferdi Oyen | Highergroundnb.org

...n, zal ook de zorgmarketing anders ingericht moeten worden ... Social media in de zorg - Spring zorgmarketing ... . Maar het lijkt complexer dan het is. Met name de inrichting van de zorgketen en de verbetering van processen ... Wat voor marketing geldt geldt voor meer functies in de zorg, er is grote krapte maar de smart wordt niet altijd gedeeld. Ik ben het met Erik de Gier eens dat het vakgebied in de zorg misschien een andere titel nodig heeft, een combinatie met communicatie en web zou op zijn plaats kunnen zijn. Bekijk de boekimpressie van Power tot the people - Marke ... Zorgmarketing noodzakelijk voor zorginstellingen ... ... . Bekijk de boekimpressie van Power tot the people - Marketing in de zorg. Power to the people is te koop op Managementboek.nl en bij alle andere bekende (online) boekwinkels. Interview met de auteurs door Managementboek.nl. Het nieuwe oek Power to the people gaat over marketing in de zorg. Een nieuw fenomeen voor zorgorganisaties. De heldere stijl en de praktische handreikingen die aangeboden worden, maken van 'Marketing voor de zorg' een zeer geschikt hulpmiddel bij het ontwikkelen van een marketingconcept binnen de eigen instelling. De uitgave is bedoeld voor studenten, managers, beleidsmedewerkers en stafleden in de zorg. Marketing voor de zorg is een praktische handleiding hierbij. Het boek reikt hulpmiddelen aan voor het ontwikkelen van een marketingstrategie, zoals werkbladen en schema's. De auteurs schetsen waarom het marketingconcept binnen de gezondheidszorg past. Ze gaan in op het ontstaan van de visie op marketing en belichten ...

INFORMATIE

AUTEUR
Ferdi Oyen
DIMENSIE
8,38 MB
BESTANDSNAAM
Marketing voor de zorg.pdf

OMSCHRIJVING

'Marketing voorde zorg' is een praktische handleiding voor alle instellingen binnen de gezondheidszorg die het belangrijk vinden om nieuw beleid te ontwikkelen op grond van een visie. Het boek reikt hulpmiddelen aan voor het ontwikkelen van een marketingstrategie, zoals werkbladen en schema's.In deze tweede, grondig herziene druk van 'Marketing voor de zorg' maken de auteurs duidelijk waarom het marketingconcept binnen de gezondheidszorg past. Ze gaan in op het ontstaan van de visie op marketing, en belichten ook de huidige visie. Daarbij bepalen zij de plaats van marketing binnen het strategisch proces en beschrijven zij een model voor strategieontwikkeling.De heldere stijl en de praktische handreikingen die aangeboden worden, maken van 'Marketing voor de zorg' een zeer geschikt hulpmiddel bij het ontwikkelen van een marketingconcept binnen de eigen instelling. De uitgave is bedoeld voor studenten, managers, beleidsmedewerkers en stafleden in de zorg.Drs. Ferdi G.P.H. Oyen is algemeen directeur en partner bij Quintessence HealthCare b.v., een adviesbureau voor de zorg. Drs.ir. Guido F.A. De Schuyteneer is zelfstandig consulent op het vlak van marketing en management.

Wil je het boek lezen?Marketing voor de zorg in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Ferdi Oyen. Lezen Marketing voor de zorg Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN