Marketing voor de zorg

Marketing voor de zorg - Ferdi Oyen | Highergroundnb.org

...rketing, veel (interne) communicatie, weinig structuur, veel ad-hoc en weinig invloed, verantwoordelijkheid, mandaat en budget ... Social media in de zorg - Spring zorgmarketing ... . In deze tweede, grondig herziene druk van 'Marketing voor de zorg' maken de auteurs duidelijk waarom het marketingconcept binnen de gezondheidszorg past. Ze gaan in op het ontstaan van de visie op marketing, en belichten ook de huidige visie. Een merkenboek voor de zorg is opmerkelijk, want zoveel merken zie je in de zorg niet. De eerste twee boeken uit deze reeks gaan over de invoering en toepassing van marketing in de zorg en online marketing in de ... Zorgmarketing noodzakelijk voor zorginstellingen ... ... . De eerste twee boeken uit deze reeks gaan over de invoering en toepassing van marketing in de zorg en online marketing in de zorg. Deze derde versie, 'Power to the people - Sterk merk in de zorg', doorloopt het hele proces van merkvorming, en dan dus ... De post-HBO opleiding 'Marketing in de Zorg' onderscheidt zich op meerdere vlakken van andere opleidingen. Alle stof is innovatief, zeer praktijkgericht en direct toepasbaar; Cases van binnen én buiten de zorg om te leren van andere sectoren; Je leert met en van andere marketeers, managers en zorgprofessionals; In slechts 6 dagen op de ... Waarom is marketing eigenlijk nodig in de zorg? Goede zorg verkoopt zich zelf toch wel? Ik krijg die vragen nog geregeld. En eigenlijk snap ik dat wel. Want marketing wordt vaak geassocieerd met reclame. Met het opdringen van producten of diensten die je soms helemaal niet nodig hebt. Maar laat dat nou net NIET de essentie van marketing zijn. Want bij […] Internetbureau voor de zorg. Stel je een partner voor die jouw beroep begrijpt en je ontzorgt in al je online uitdagingen. Een specialist die een overtuigende website voor je bouwt en met sterke online campagnes jou meer cliënten bezorgt. Bekijk de vacatures zorg als marketing manager op Intermediair... een inspirerende en coachende manager voor de afdeling, die ... interessante functie in een nieuwe context zijn wij op zoek naar een doortastende manager... senior adviseur bij bijvoorbeeld een organisatieadviesbureau, actief in de zorg...Livio gelooft in waardevolle zorg. ... woonvormen, alsmede de zorg voor lichamelijk ......

INFORMATIE

AUTEUR
Ferdi Oyen
DIMENSIE
9,40 MB
BESTANDSNAAM
Marketing voor de zorg.pdf

OMSCHRIJVING

'Marketing voorde zorg' is een praktische handleiding voor alle instellingen binnen de gezondheidszorg die het belangrijk vinden om nieuw beleid te ontwikkelen op grond van een visie. Het boek reikt hulpmiddelen aan voor het ontwikkelen van een marketingstrategie, zoals werkbladen en schema's.In deze tweede, grondig herziene druk van 'Marketing voor de zorg' maken de auteurs duidelijk waarom het marketingconcept binnen de gezondheidszorg past. Ze gaan in op het ontstaan van de visie op marketing, en belichten ook de huidige visie. Daarbij bepalen zij de plaats van marketing binnen het strategisch proces en beschrijven zij een model voor strategieontwikkeling.De heldere stijl en de praktische handreikingen die aangeboden worden, maken van 'Marketing voor de zorg' een zeer geschikt hulpmiddel bij het ontwikkelen van een marketingconcept binnen de eigen instelling. De uitgave is bedoeld voor studenten, managers, beleidsmedewerkers en stafleden in de zorg.Drs. Ferdi G.P.H. Oyen is algemeen directeur en partner bij Quintessence HealthCare b.v., een adviesbureau voor de zorg. Drs.ir. Guido F.A. De Schuyteneer is zelfstandig consulent op het vlak van marketing en management.

Wil je het boek lezen?Marketing voor de zorg in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Ferdi Oyen. Lezen Marketing voor de zorg Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN