De stilte van het woord

De stilte van het woord - Jeroen Witkam | Highergroundnb.org

...horen. Bewust worden van eigen wijsheid kan alleen als we een time-out inlassen om het innerlijke kompas te raadplegen en te ontdekken wat ons drijft,wat we willen loslaten en wat we tot volle ontplooiing willen laten komen ... De stilte van het woord - J. Witkam - (ISBN: 9789020933338 ... ... . De stilte van het ongesproken woord Tiri fu den wortu di no taki Trefossa Shrinivási Dobru Drie Surinaamse dichters op muziek gezet. [ Boek en dvd ] Trefossa, Dobru en Shrinivasi zijn dichters die, elk op zijn eigen manier, een plaats hebben ingenomen in het collectieve geheugen van Surinamers. Stilte [Aho] - Stilte is een compositie van Kalevi Aho. == Geschiedenis == Aho schreef het werk op verzoek van de YLE (Finse omroep). Deze had specifiek gevraagd om een werk van circa vijf minuten en ze kreeg dat ook. De ... bol.com | Het Woord In De Stilte, Morya | 9789075702194 ... ... . Stilte [Aho] - Stilte is een compositie van Kalevi Aho. == Geschiedenis == Aho schreef het werk op verzoek van de YLE (Finse omroep). Deze had specifiek gevraagd om een werk van circa vijf minuten en ze kreeg dat ook. De Finse titel Hiljaisuus is ontleend aan het gelijknamige gedicht van Otto Manninen. Je kunt bijvoorbeeld het woord geluidloosheid gebruiken in plaats van stilte, waardoor ze synoniemen voor elkaar zijn. Bedenk dat de betekenis van een woord vaak afhankelijk is van de context. Dit is ook mogelijk met het woord stilte. U moet ervoor zorgen dat de synoniemen die u vindt, passen in de context waarin ze worden gebruikt....

INFORMATIE

AUTEUR
Jeroen Witkam
DIMENSIE
9,78 MB
BESTANDSNAAM
De stilte van het woord.pdf

OMSCHRIJVING

Bijbelwoorden tot leven te laten komen bij het proces van meditatie: dat is altijd een groot verlangen van Jeroen Witkam geweest. De symboliek van bijbelwoorden, de trekkracht ervan naar het geheim van de stilte: dat is wat hij door middel van dit boek met de lezers wil delen. In een eerste hoofdstuk gaat hij bij de psalmen te rade. In een tweede hoofdstuk volgen een aantal bijbelse thema´s met hun eigen symboliek. In het derde hoofdstuk verbindt hij de bijbelse wijsheidstraditie met Tibetaanse wijsheid. Het vierde hoofdstuk bevat een bezinning op woorden van de monastieke oudvader Evagrius, uit de vierde eeuw na Christus.Dit boek is een waardevolle opvolger voor zijn succesvolle boek 'Het geopende oog'.

Wil je het boek lezen?De stilte van het woord in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Jeroen Witkam. Lezen De stilte van het woord Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN