Tot in de hemel

Tot in de hemel - Richard Powers | Highergroundnb.org

... bomen die geduld hebben en langzaam leven, neemt Powers alle tijd om dit belangrijke en indrukwekkende verhaal te vertellen ... Tot in de hemel - Richard Powers - (ISBN: 9789025452773 ... ... . Het meesterwerk van Richard Powers - Tot in de hemel is uiteraard gewaardeerd met de maximale ★★★ ★★ (uitmuntend). Recensie van Theo Jordaan. Richard Powers - Tot in de hemel. Titel: Tot in de hemel 'Tot in de hemel' van Richard Powers is het verhaal van negen mensen die de wereld van de bomen leren zien - en horen. Een laadmeester bij de Amerikaanse luchtmacht die tijdens de Vietnamoorlog gered wordt door een bodhiboom, een verguisde w ... Tot in de hemel 📖 De Leesclub van Alles ... . Een laadmeester bij de Amerikaanse luchtmacht die tijdens de Vietnamoorlog gered wordt door een bodhiboom, een verguisde wetenschapster die bomen met elkaar hoort communiceren, een kunstenaar met een bijzondere verzameling foto's van een bedreigde kastanjesoort: deze ... Tot in de hemel is een grootse roman die het verdient gelezen te worden en waarvan de uiterst actuele en brisante boodschap op waarde dient te worden geschat; niet voor niets is er voor dit epos een Man Booker Prize-shortlist-notering, en daarnaast een brede waardering van de critici. Wiebren Rijkeboer. Richard Powers - Tot in de hemel. Tot in de hemel is een lijvige roman dat blijft boeien en veel lagen kent. Het is opgebouwd in vier delen, die lang niet allemaal even dik zijn. De schrijfstijl is over het algemeen vlot en soms met tongue-in-cheek humor. Literatuur d...

INFORMATIE

AUTEUR
Richard Powers
DIMENSIE
5,14 MB
BESTANDSNAAM
Tot in de hemel.pdf

OMSCHRIJVING

Een monumentale roman over bomen en mensen. Een meeslepende vertelling over activisme en verzet, en tegelijkertijd een loflied op een wereld naast de onze."Tot in de hemel' van Richard Powers is het verhaal van negen mensen die de wereld van de bomen leren zien – en horen. Een laadmeester bij de Amerikaanse luchtmacht die tijdens de Vietnamoorlog gered wordt door een bodhiboom, een verguisde wetenschapster die bomen met elkaar hoort communiceren, een kunstenaar met een bijzondere verzameling foto's van een bedreigde kastanjesoort: deze drie, en nog zes anderen, allen onbekenden van elkaar, zullen op verschillende manieren betrokken raken bij een laatste, heftige verzetsdaad om de resterende paar hectare oerwoud van het Noord-Amerikaanse continent van de ondergang te redden."Tot in de hemel' is Powers ten voeten uit: een verrassende fusie van natuurwetenschap en literatuur, een monumentale roman over bomen en mensen. Het is een meeslepende vertelling over activisme en verzet, en tegelijkertijd een loflied op een wereld naast de onze.

Wil je het boek lezen?Tot in de hemel in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Richard Powers. Lezen Tot in de hemel Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN