Heel je Kind

Heel je Kind - Siddharta van Langen | Highergroundnb.org

...achtige... Voor je innerlijke kind dat zich geliefd, gekoesterd en beschermd wil voelen, kan het heel helend zijn om een hechtere band met je beschermengelen te ontwikkelen ... ontwikkeling van kind van 9 jaar op alle gebieden en dat ... ... . Deze engelen kunnen je ook helpen met het ontwikkelen van een spiritueel inzicht in je jeugd en kunnen je begeleiding bieden door het volwassen leven. Wel kun je tijdens een woedeaanval je kind helpen zijn gevoelens te begrijpen door te benoemen wat je ziet en het gevoel te erkennen. Zeg bijvoorbeeld: " Ik zie dat je er heel boos van wordt ", " Ik snap dat je dat graag wilt ", " Laat je boosheid er maar uit " of " Het is ook balen dat je verloren hebt ... Ruzie met je ouders: Wat als het tot een breuk komt ... ... . Zeg bijvoorbeeld: " Ik zie dat je er heel boos van wordt ", " Ik snap dat je dat graag wilt ", " Laat je boosheid er maar uit " of " Het is ook balen dat je verloren hebt ". Hier kun je de innerlijke kind visualisatie downloaden via mp3-> In jaarprogramma of de themaweekenden voor hooggevoelige vrouwen werken we heel bewust keer op keer op het opnieuw programmeren van je gedachten en gedragspatronen. De pijn van je gekwetste innerlijke kind ga je leren helen. Integratieve Kindertherapie: snel weer lekker in je vel Integratieve Kindertherapie is oplossingsgericht en ik-versterkend; uw kind krijgt meer zelfvertrouwen. De therapie is intensief en kort van duur. Vaak heeft een kind aan tien tot vijftien sessies al genoeg om weer lekker in zijn vel te zitten. En is het werk gedaan? Narcistische ouders: heel je innerlijke kind om je ware zelf te worden. Door Wen...

INFORMATIE

AUTEUR
Siddharta van Langen
DIMENSIE
5,69 MB
BESTANDSNAAM
Heel je Kind.pdf

OMSCHRIJVING

Therapie en meditatie als genezing van psychische wondenDit derde boek van de auteur bestaat geheel uit korte en krachtige omschrijvingen, metaforen die de herkenbare dagelijkse pijnen en belemmeringen in beeld brengen en tegelijkertijd een weg aanbieden deze te overstijgen. Zij schetsen het beeld van het beknelde in de mens, het angstige, verdrietige, pijnlijke, maar blijft niet stilstaan bij deze constateringen. Het boek biedt de lezer mogelijkheden om zijn eigen pijn te herkennen, aanvaarden en te overstijgen.De auteur heeft met zijn partner een jarenlange ervaring in het begeleiden van processen bij mensen bij wie de groei naar volwassenheid is verstoord. Zij kunnen bogen op een rijke schakering van ervaringen en hebben wegen gevonden om het beknelde in de mens ruimte te geven.Pijn, levenspijn, is inherent aan het bestaan, kan niet vermeden worden, en het aanvaarden ervan, het integreren in je bestaan, biedt de meeste kansen om de verstoorde heesheid te herstellen.

Wil je het boek lezen?Heel je Kind in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Siddharta van Langen. Lezen Heel je Kind Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN