Puur Hooggevoelig

Puur Hooggevoelig - Jolijn Hendriks | Highergroundnb.org

...aar boek Puur hooggevoelig vanuit een psychologische benadering eenvoudige en begrijpelijke handvatten en tips om je als hoogsensitief mens al snel beter in je vel te voelen ... Puur Hooggevoelig Kaarten | TAROT.NL ... . HSP Puur&Hooggevoelig has 4,632 members. ♥ Wil je dit bericht alsjeblieft eerst helemaal lezen, dank je wel ♥ Welkom in deze groep: HSP Puur & Hoog... 5. Puur hooggevoelig kaartenbox. Op vijf een bijzondere onder de boeken: de kaartenbox van Jolijn Hendriks's Puur Hooggevoelig. Wil je op een andere manier aan de slag gaan met hoogsensitiviteit of wil je bijvoorbeeld het gesprek aangaan met je vrienden of partner?Dan is de kaartenbox misschien wel ... Puur hooggevoelig - Jolijn Hendriks - (ISBN: 9789020211221 ... ... . Wil je op een andere manier aan de slag gaan met hoogsensitiviteit of wil je bijvoorbeeld het gesprek aangaan met je vrienden of partner?Dan is de kaartenbox misschien wel de uitkomst voor jou. De 52 kaarten bieden met een inspirerende mix van teksten en oefeningen ... Hooggevoelig, Wat is HSP, oftewel hooggevoelig. Hoe ga je ermee om. Veel informatie een een groot gezellig forum waar je ervaringen kunt delen. Bestel eenvoudig online: Het Dagelijks Leven als Inwijdingsweg door Hans ten Dam (Paperback 2000 Tasso uitgeverij en bevat 101 pagina's) ISBN 9789020211221 Puur hooggevoelig, een compleet en praktisch boek voor hooggevoelige mensen van Jolijn Hendriks is een echt praktisch, niet zweverig boek voor hooggevoelige mensen. Jolijn Hendriks geeft in haar boek Puur hooggevoelig vanuit een psychologische benadering PUUR hooggevoelig heeft inzicht in je ontdekkingstocht naar hooggevoelig zijn. Het zorgt voor bewustwording en het leert je hoe je kunt omgaan met beperkende gedachten. PUUR lichter leven. PUUR lichter leven is een handreiking in het proces van het bekijken van je eigen emotionele bagage....

INFORMATIE

AUTEUR
Jolijn Hendriks
DIMENSIE
7,15 MB
BESTANDSNAAM
Puur Hooggevoelig.pdf

OMSCHRIJVING

Puur hooggevoelig van Jolijn Hendriks is behalve een praktisch boek voor hooggevoelige mensen ook een compleet naslagwerk dat allerlei theorieën over hooggevoeligheid behandelt.Puur hooggevoelig, een compleet en praktisch boek voor hooggevoelige mensen van Jolijn Hendriks is een echt praktisch, niet zweverig boek voor hooggevoelige mensen. Jolijn Hendriks geeft in haar boek Puur hooggevoelig vanuit een psychologische benadering eenvoudige en begrijpelijke handvatten en tips om je als hoogsensitief mens al snel beter in je vel te voelen. Als hooggevoelig persoon hoef je niet altijd maar binnen te blijven of je rustig te houden. Juist door gebruik te maken van je talenten en je hooggevoeligheid leer je om volop in het leven te staan en te genieten.

Wil je het boek lezen?Puur Hooggevoelig in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Jolijn Hendriks. Lezen Puur Hooggevoelig Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN