Onderdak

Onderdak - Rottier | Highergroundnb.org

...Doesburg, Lingewaard, Lochem, Overbetuwe, Renkum, Rheden, Wageningen, Zevenaar en Zutphen ... ONDERDAKFOLIES - Apok ... . Met meerdere gemeenten zijn WMO-contracten afgesloten (uitgezonderd de Wet op de Jeugdhulpverlening). Onderdak toont een vrouw die toegeeft aan het universele verlangen om uit je leven te verdwijnen. In zinderend waarnemersproza, zintuigelijk en eerlijk, ontleedt Elisabeth van Nimwegen het leven van haar hoofdpersoon tot op het bot. Onderdak is een zedenschets, catharsis en dikke middelvinger tegelijk. Een onderdak zon ... Synoniemen van onderdak; ander woord voor onderdak ... ... . Onderdak is een zedenschets, catharsis en dikke middelvinger tegelijk. Een onderdak zonwering is een stijlvolle oplossing als u op uw terras wil geniet maar ook beschermd wil zijn tegen de zon. De zonwering kan opgeborgen worden in een stijlvolle cassete die onder uw veranda hangt. Wij plaatsen onze zonwering onder allerlei soorten veranda's, ......

INFORMATIE

AUTEUR
Rottier
DIMENSIE
4,81 MB
BESTANDSNAAM
Onderdak.pdf

OMSCHRIJVING

Onderdak - 5000 jaar wonen in de Lage Landen.Met tientallen kleurenfoto'sAl 5000 jaar wonen er mensen in de Lage Landen. De twee auteurs laten zien dat het wonen door de geschiedenis heen sterk veranderd is. De historische beschrijving van de woning verloopt in grote lijnen volgens de perioden van de prehistorie, de Romeinse tijd, de middeleeuwen, de renaissance, barok, de negentiende eeuw en de hedendaagse tijd. Per periode worden de belangrijkste bouwtechnieken toegelicht die bepalend waren voor de vormgeving en inrichting van de woning. De Vlaamse achtergrond van de auteurs is sterk van invloed op de keuze van de voorbeelden in het boek. De Nederlandse voorbeelden zijn in de minderheid. Het boek geeft dus geen gemiddeld beeld van de Lage Landen. Ook de voorbeelden van het wonen in de hedendaagse tijd zijn zeer eenzijdig gekozen en bieden geen enkele toevoeging op de vele boeken die al over dit onderwerp zijn geschreven. De uitgebreide literatuurlijst die is opgenomen bevat boeken die meer informatie geven.

Wil je het boek lezen?Onderdak in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Rottier. Lezen Onderdak Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN