Grand Hotel de Bajes

Grand Hotel de Bajes - Andries Bik | Highergroundnb.org

...ar zijn mening, luxe leven in Nederlandse justitiële inrichtingen ... Grand Hotel de Bajes - Andries Bik - 9789082162547 | Bruna.nl ... . De boodschap van het boek is dat het in de gevangenis, 'bajes', een hotel van de bovenste orde is waar je op kosten van de Staat scholing naar keuze kunt volgen, prima wordt onderhouden en kan werken aan je fysieke en psychische welzijn. In 'Grand Hotel de Bajes' doet Andries een boekje open over het, naar zijn mening, luxe leven in Nederlandse justitiële inrichtingen. De boodschap van het boek is dat het in de gevangenis, 'bajes', ... bol.com | Grand Hotel de Bajes, Andries Bik ... ... . De boodschap van het boek is dat het in de gevangenis, 'bajes', een hotel van de bovenste orde is waar je op kosten van de Staat scholing naar keuze kunt volgen, prima wordt onderhouden en kan werken aan je fysieke en psychische welzijn. Grand Hotel de Bajes. BAM!!! De voordeur knalt uit zijn voegen en een zwaarbewapend arrestatieteam stormt mijn huis binnen. Ik sta onder arrest. Speciale units van de politie, FIOD en Defensie vallen op...

INFORMATIE

AUTEUR
Andries Bik
DIMENSIE
9,13 MB
BESTANDSNAAM
Grand Hotel de Bajes.pdf

OMSCHRIJVING

BAM! De voordeur knalt uit zijn voegen en een zwaarbewapend arrestatieteam stormt mijn huis binnen. Ik sta onder arrest. Speciale units van de politie, FIOD en Defensie vallen op hetzelfde moment met meer dan driehonderd man dertig locaties binnen. De bordelen, panden en loodsen van mijn vader, seksondernemer Jan Bik, worden volledig uitgekamd. Hij en ik worden verdacht van het runnen van een criminele organisatie, fraude, witwassen en valsheid in geschrifte. Wij zouden de Belastingdienst voor zo'n 30 miljoen euro hebben opgelicht. Ik word afgevoerd naar de gevangenis. Verschrikkelijke beelden razen door mijn hoofd. Met vier man op cel, geweld, misbruik onder de douche ik word hun gevangenisbitch en slaap op de betonnen grond. Elke dag werken tot mijn handen bloeden en overleven op water en brood. Het tegendeel blijkt waar. Grand Hotel De Bajes is een verhaal dat u van de ene in de andere verbazing doet vallen. Het is vooral ook een verhaal waar u recht op hebt: Nederland heeft geen gevangenissen voor criminelen, Nederland deelt all inclusive-hotelkamers uit.

Wil je het boek lezen?Grand Hotel de Bajes in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Andries Bik. Lezen Grand Hotel de Bajes Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN