De kracht van de creatief leider

De kracht van de creatief leider - Marc Geerts | Highergroundnb.org

...ider Je bent een goede leider als de mensen doen wat zij willen, omdat jij het wilt! "Ik wil dat je wanneer je een klant helpt, je goed meedenkt vanuit het belang van de klant en zelf, vanuit jouw ervaring en kennis van zaken, met voorstellen en initiatieven komt" ... De kracht van 'Great Questions' - Action Learning Academy ... . "Creativiteit is een voorwaarde voor innovatie" is één van de uitspraken die de auteur doet in dit boek 'De kracht van de creatief leider'. Vanuit zijn jarenlange ervaring als trainer/coach op het gebied van organisatieontwikkeling en creativiteit beschrijft hij de leiderschapsstijl en de aanpak die nodig is om te innoveren.Creatief leiderschap is een stijl van leidinggeven die tot uiting ... De kra ... De kracht van de creatief leider - Marc Geerts - YouTube ... . Vanuit zijn jarenlange ervaring als trainer/coach op het gebied van organisatieontwikkeling en creativiteit beschrijft hij de leiderschapsstijl en de aanpak die nodig is om te innoveren.Creatief leiderschap is een stijl van leidinggeven die tot uiting ... De kracht van de creatief leider - Marc Geerts Creatief Leiderschap. Loading ... Ontdek in een paar minuten de essentie van creatief leiderschap. Bestel het boek op www.eos-org.nl. Koop De kracht van de creatief leider van Geerts, Marc met ISBN 9789082171907. Gratis verzending, Slim studeren. Studystore.nl Compre o livro De kracht van de creatief leider: creatief leiderschap in praktijk gebracht na Amazon.com.br: confira as ofertas para livros em inglês e importados De kracht van de creatief leider. Inno...

INFORMATIE

AUTEUR
Marc Geerts
DIMENSIE
5,23 MB
BESTANDSNAAM
De kracht van de creatief leider.pdf

OMSCHRIJVING

''Creativiteit is een voorwaarde voor innovatie'' is één van de uitspraken die de auteur doet in dit boek 'De kracht van de creatief leider'. Vanuit zijn jarenlange ervaring als trainer/coach op het gebied van organisatieontwikkeling en creativiteit beschrijft hij de leiderschapsstijl en de aanpak die nodig is om te innoveren.Creatief leiderschap is een stijl van leidinggeven die tot uiting komt in het gedrag van de leider en leidt tot een positief klimaat waarin ruimte is voor creativiteit en waarin de potentie van een ieder optimaal wordt benut. ''Als je écht wilt innoveren!'' De kenmerken van creatief leiderschap, de succesfactoren, belemmeringen en stappen die gezet moeten worden zijn in dit boek helder beschreven.INHOUDSOPGAVEVoorwoord1. Een creatief leider? Dat ben ik al2. Wat is er zo bijzonder aan een creatief leider?3. En wat doet zo'n creatief leider dan zoal?4. Hoe maak ik creativiteit tot een succes?5. Mogelijke belemmeringen voor succes6. Organisatieklimaat en de invloed op creativiteit7. Hoe borgen we creativiteit in de organisatie?8. De aanpak van een creatief proces9. Literatuur en bronnenOVER MARC GEERTSMarc Geerts (1955), directeur Eos organisatie en ontwikkeling. Zeer ervaren trainer-coach, interim-manager en adviseur met managementervaring. Zijn aanpak is altijd gericht op 'resultaten halen met mensen' en de harde en zachte kant van de organisatie effectief te verbinden. Een inspirerende professional, confronterend op een plezierige wijze. Toonaangevend en specialist op het vlak van Creatief Leiderschap.

Wil je het boek lezen?De kracht van de creatief leider in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Marc Geerts. Lezen De kracht van de creatief leider Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN