DE GOD-MENS OF DE ZIN VAN HET LEVEN

DE GOD-MENS OF DE ZIN VAN HET LEVEN - Ferry | Highergroundnb.org

...lijken en om het menselijke te vergoddelijken ... Scheltema | De zin van het leven ben je zelf, Anton Slotboom ... . De zin van het leven en God. De vraag naar de zin van het leven is al eeuwenoud. Het is een vraag waarop wel een 'zinnig' antwoord moet komen, willen we positief blijven in een vaak negatieve wereld. En weet je, een zingevingsvraag is niet los te zien van het bestaan van God, of je dat nu wilt horen of niet. In De god-mens of de zin van het leven is het credo van die tijd - love, freedom and happiness - wel degelijk terug te vinden. Zoals velen van zijn generatie maakt Ferry ... Vanavond op TV: Wat is de zin van het leven? | Nederlands ... ... . Zoals velen van zijn generatie maakt Ferry nu deel uit van het establishment en is hij een autoriteit op verschillende gebieden: hij bracht het onder meer tot hoogleraar filosofie en werd in 1993 benoemd tot voorzitter van een staatscommissie die moest nadenken over ... DE GOD-MENS OF DE ZIN VAN HET LEVEN is een geweldig boek. We raden u aan het boek van DE GOD-MENS OF DE ZIN VAN HET LEVEN PDF te downloaden op onze website mmark.nl Er zijn ook andere boeken van de auteur DE GOD-MENS OF DE ZIN VAN HET LEVEN In het leven zijn er veel mysteries, maar het leven zelf is misschien nog wel de grootste. Over de zin van het leven wordt al eeuwenlang gefilosofeerd, met een schat...

INFORMATIE

AUTEUR
Ferry
DIMENSIE
11,53 MB
BESTANDSNAAM
DE GOD-MENS OF DE ZIN VAN HET LEVEN.pdf

OMSCHRIJVING

God is dood. Steeds meer mensen keren de kerk de rug toe, steeds minder mensen houden zich aan de bijbel, wanneer ze zin en richting zoeken in hun dagelijks leven. God is dan misschien dood, de behoefte aan het vinden van betekenis voor het eigen leven is net zo aanwezig als de wens te kunnen handelen volgens een humane ethiek. Hoe kan deze tegenstrijdigheid opgelost worden? God werd mens en de mens werd God, zo brengt de Franse filosoof Luc Ferry de twee eeuwen in balans die sinds de Verlichting verstreken zijn.

Wil je het boek lezen?DE GOD-MENS OF DE ZIN VAN HET LEVEN in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Ferry. Lezen DE GOD-MENS OF DE ZIN VAN HET LEVEN Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN