Op het verkeerde moment

Op het verkeerde moment - Heleen Smit | Highergroundnb.org

...en die dit item hebben gekocht, kochten ook ... Op het verkeerde moment - Heleen Smit | Boeken.com ... . Pagina 1 van 1 Opnieuw beginnen Pagina 1 van 1 . Deze winkelfunctie blijft items laden wanneer de Enter-toets wordt ingedrukt. Als je deze ... De man dwingt haar hem te helpen. Hij zuigt haar mee in een zaak waarbij haar rol verder gaat dan die van een toevallig slachtoffer. Heleen Smit (Ede, 1983) studeerde journalistiek en werkte bij een communicatiebureau in de agri- en foodsector. Ze woont in Doetinchem met haar vriend en ... Op het verkeerde moment | Heleen Smit | vrouwenthrillers.nl ... . Ze woont in Doetinchem met haar vriend en twee honden. Op het verkeerde moment is haar debuut. Timing is een bitch, ja. Maar het is alleen een bitch als we het toelaten. Hier is de eenvoudige waarheid die we allemaal onder ogen moeten zien: de mensen die we op het verkeerde moment tegenkomen zijn gewoon de verkeerde mensen. Je ontmoet nooit de juiste mensen op het verkeerde moment omdat de juiste mensen tijdloos zijn. Op het verkeerde moment. door Heleen Smit. Geef je mening Voltooi je recensie. Vertel lezers wat je ervan vond door dit boek te beoordelen en recenseren. Beoordelen * Je hebt het beoordeeld * 0. 1 ster - Ik vond het niks 2 sterren - Niet leuk 3 sterren - Wel in orde 4 sterren - Ik vond het leuk 5 sterren - Ik vond het geweldig. John Major heeft maar één fout begaan, betoogde zijn voormalige politiek secretaris Jonathan Hill vorige week voor de BBC-radio: hij was op het verkeerde moment op de verkeerde plek. ``De ......

INFORMATIE

AUTEUR
Heleen Smit
DIMENSIE
5,14 MB
BESTANDSNAAM
Op het verkeerde moment.pdf

OMSCHRIJVING

Je rijdt in een sneeuwstorm over een stil bosweggetje. Er ligt iets op de weg. Zou jij stoppen?Je rijdt in een sneeuwstorm over een stil bosweggetje. Er ligt iets op de weg. Zou jij stoppen?Sophie Hofman doet het wel. Ze stapt uit om te kijken wat er op de weg ligt. Het blijkt een gewonde man te zijn. De man dwingt haar hem te helpen en zuigt haar mee in een zaak waarbij haar rol verdergaat dan die van een toevallig slachtoffer.

Wil je het boek lezen?Op het verkeerde moment in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Heleen Smit. Lezen Op het verkeerde moment Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN