De Rozenkoningin

De Rozenkoningin - Philippa Gregory | Highergroundnb.org

...2015 ISBN 9789049803827 Kenmerken 781 pagina's, kaart, 12 cm Aantekening Deze dwarsligger® is tot stand gekomen in samenwerking met Meulenhoff Boekerij bv 1e druk Nederlandse uitgave: Amsterdam : Boekerij, 2010 Engeland, 1453 ... De Hartenkoningin - White Goblin Games - Word wakker! ... . Geholpen en opgehitst door de rauwe ambitie en de heksenkunsten van haar moeder Jacquetta, slaagt de jonge weduwe Elizabeth erin koning Edward IV te verleiden. Ze trouwt in het geheim met hem, waardoor ze lid wordt van de familie van de Witte Roos, het Huis van York. Er zijn echter nog andere troonpretendenten, die geen middel schuwen om hun doel te bereiken: macht ... De rozenkoningin - eBook (9460929834) (Philippa Gregory) ISBN: 9789460929830 - Het eBook De rozenkoningin (9460929834) g ... De rozenkoningin by Philippa Gregory - Goodreads ... . Er zijn echter nog andere troonpretendenten, die geen middel schuwen om hun doel te bereiken: macht ... De rozenkoningin - eBook (9460929834) (Philippa Gregory) ISBN: 9789460929830 - Het eBook De rozenkoningin (9460929834) geschreven door Philippa Gregory… Verslag tentoonstelling 'De Rozenkoningin' 17 augustus 2017. Op donderdag 17 augustus 2017 de tentoonstelling aquarellen van Geertruida Gorter - ten Cate Hoedemaker bekeken in het Museum Bussemakerhuis in Borne. Het laatst overgebleven fabrikeurshuis in Overijssel. De presentatie van de Rozenkoningin is traditioneel ook de start van de kaartverkoop van het festival. Jan Huijs nam die officiële aftrap als voorzitter van Stichting Rozendorp Lottum, onder de zonovergoten wieken van de Houthuizer Molen. Dat was geen toevallig decor, want Mieke is een echte bakkersdochter. Engeland, 1453. Geholpen en opgehitst door de rauwe ambitie en de heksenkunsten van haar moeder Jacquetta, slaagt de jonge weduwe Elizabeth erin koning Edward IV te verleiden. Ze trouwt in......

INFORMATIE

AUTEUR
Philippa Gregory
DIMENSIE
8,45 MB
BESTANDSNAAM
De Rozenkoningin.pdf

OMSCHRIJVING

Engeland, 1453. Geholpen en opgehitst door de rauwe ambitie en de heksenkunsten van haar moeder Jacquetta, slaagt de jonge weduwe Elizabeth erin koning Edward IV te verleiden. Ze trouwt in het geheim met hem, waardoor ze lid wordt van de familie van de Witte Roos, het Huis van York. Er zijn echter nog andere troonpretendenten, die geen middel schuwen om hun doel te bereiken: macht. Gewelddadige confrontaties, schokkend verraad en meedogenloze moord tekenen Elizabeths leven, in haar rol van koningin van Engeland, gepassioneerde echtgenote van Edward en toegewijde moeder van hun kinderen.In De rozenkoningin schetst Philippa Gregory op onnavolgbare wijze het leven van een vrouw die het dankzij haar schoonheid tot koningin brengt, en die als een leeuwin vecht voor het lot van haar gezin. Dankzij Gregory's gedetailleerde achtergrondkennis en haar briljante vertelkunst is De rozenkoningin wederom historische fictie op zijn best!

Wil je het boek lezen?De Rozenkoningin in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Philippa Gregory. Lezen De Rozenkoningin Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN