Seksuheel

Seksuheel - Rita van Rijnsoever | Highergroundnb.org

...Seksuheel (Paperback). Dit boek is een weerslag van de twintig jaar durende zoektocht van de schrijfster naar seksualiteit en seksuele energie in mannen ... Ouverture | Seksuheel, een goddelijk geheim - Cordium ... ... Seksuheel - een goddelijk geheim (Klik op de afbeelding voor een vergroting) Je kunt het nieuwe boek van Rita hier bestellen. Het boek kost € 19,50 inclusief verzendkosten.. Maak het bedrag over op NL39 INGB 0758 0035 87 tnv HHB van Rijnsoever te Wageningen, ovv je naam, adres, postcode en plaatsnaam. Bestel Seksuheel van Rita van Rijnsoever. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd Seksuheel | ISBN 9789089543202 direct en eenvoudig te b ... bol.com | Seksuheel, Rita van Rijnsoever | 9789089543202 ... ... . Bestel Seksuheel van Rita van Rijnsoever. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd Seksuheel | ISBN 9789089543202 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Seksuheel - Uitgeverij Elikser, meer dan een dra...

INFORMATIE

AUTEUR
Rita van Rijnsoever
DIMENSIE
3,55 MB
BESTANDSNAAM
Seksuheel.pdf

OMSCHRIJVING

Dit boek is een weerslag van de twintig jaar durende zoektocht van de schrijfster naar seksualiteit en seksuele energie in mannen en vrouwen. Zij vond een eigen antwoord op de vraag hoe mannen en vrouwen in deze tijd ten diepste bij elkaar kunnen komen. Seksuele energie bleek hier een intermediair in, universeel en zonder uitzondering, een onderstroom van het menselijke bestaan. Er is echter een grote misvatting omtrent het innerlijk startpunt en het verschil van de mannelijke en vrouwelijke seksuele energiestroom in man en vrouw. Deze misvatting creëert bij de meeste mannen en vrouwen een diepe groef van veel onnodige ideeën, gevoelens, fysieke klachten en vooral relationele problemen, in de privésfeer en in het werk. Het (her)ontdekken van dit startpunt en het toelaten van de seksuele energiestroom ín het lichaam opent in man of vrouw een ander perspectief op het leven. Want het is deze stroom die je verbindt met je authentieke zelf, waarin essentie zich openbaart. Wie oog krijgt voor deze schat in zichzelf, komt automatisch uit bij vreugde, vrijheid, vrede en geluk.In dit boek zet zij op heldere en toegankelijke wijze haar visie uiteen op de verstoorde ontvankelijkheid in mannen en vrouwen, de verankering en het goddelijke geheim van de klik ingebed in de seksuele energie. Haar benadering is – door de jaren heen getoetst in haar eigen praktijk voor lichaamsgeoriënteerde psychotherapie, coaching en training – succesvol en een weldaad gebleken, voor de mensen met wie ze heeft gewerkt.

Wil je het boek lezen?Seksuheel in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Rita van Rijnsoever. Lezen Seksuheel Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN