Kinderheesheid

Kinderheesheid - C.W. Nijzink-Van Grinsven | Highergroundnb.org

...moet gebruiken, kan dit keelpijn en stemklachten tot gevolg hebben ... Kinderheesheid, C.W. Nijzink-van Grinsven - Paperback ... ... . Intensief stemgebruik vermoeit de keel en het fijne weefsel van de stembanden. Er kan een gevoel bestaan van een slijmpropje of kriebel in de ... Kinderheesheid (eBook) C.W. Nijzink-Van Grinsven is een geweldige auteur. Download en lees het boek Kinderheesheid op onze website pianofortefestival.nl. Helemaal vrij. U vindt Kinderheesheid in PDF, ePUB, MOBI. "Kinderheesheid 1e druk is een boek van C.W. Nijzink-Van Grinsve ... Kinderheesheid - Logopedie is leuk.nl ... . "Kinderheesheid 1e druk is een boek van C.W. Nijzink-Van Grinsven uitgegeven bij Coutinho. Deze website biedt ondersteunend materiaal voor studenten en/of docenten hoger onderwijs: Logopedie en leerkracht - 2e druk 2010 Bestel Kinderheesheid Voor 23:00 besteld, morgen in huis! 20% korting voor vaste klanten Altijd een inspirerend advies...

INFORMATIE

AUTEUR
C.W. Nijzink-Van Grinsven
DIMENSIE
3,68 MB
BESTANDSNAAM
Kinderheesheid.pdf

OMSCHRIJVING

"Kinderheesheid 1e druk is een boek van C.W. Nijzink-Van Grinsven uitgegeven bij Coutinho. ISBN 9789062839377 Kinderen kunnen niet alleen door schreeuwen of verkoudheid hees worden: er kunnen allerlei andere oorzaken zijn, lichamelijke zoals keelpijn of een aangeboren afwijking, maar ook puur psychologische. Dit boek is de eerste publikatie in het Nederlands dat adviezen geeft hoe juist bij kinderen heesheid te behandelen is. Het geeft niet alleen inzicht in de grote verscheidenheid aan oorzaken van dat ene symptoom 'heesheid', maar biedt een rijkdom aan suggesties voor speelse oefeningen. Suggesties waar de logopedist uit kan putten naar eigen inzicht, juist omdat er zoveel oorzaken kunnen zijn en omdat ieder kind anders i's. De oefeningen zijn speels en direct toepasbaar, niet in de laatste plaats door de door de vele vrolijke illustraties. Heel praktisch zijn ""ook de 'kopieerbladen' met vragenlijsten voor ouders en met materiaal voor de oefeningen. Daarmee kan de logopedist direct aan de slag."

Wil je het boek lezen?Kinderheesheid in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur C.W. Nijzink-Van Grinsven. Lezen Kinderheesheid Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN