Ki, kracht van binnenuit

Ki, kracht van binnenuit - Hans Peter Roel | Highergroundnb.org

...stein leerde ons al dat tijd relatief is ... Ki kracht van binnenuit - Www.ananda.nl | De spirituele ... ... . In deze crisis merken we dat elke dag. 'Ki - Kracht van binnenuit' door Hans Peter Roel - Onze prijs: €19,00 - Vandaag voor 21:00 uur besteld, morgen in huis Ki, kracht van binnenuit. In het spannende en aangrijpende boek 'Ki, kracht van binnenuit' maken we kennis met een gestreste zakenman (Peter) die ogenschijnlijk alles voor elkaar over heeft, maar diep van binnen vastloopt. Om een burn-out te voorkomen is een dr ... Roel, Hans Peter - Ki, Kracht van binnenuit - Leeservaringen ... . Om een burn-out te voorkomen is een drastische omslag noodzakelijk. Ki, kracht van binnenuit (Digitaal luisterboek). In het spannende en aangrijpende boek Ki, kracht van binnenuit maken we kennis met een gestresste... De inhoud van Ki, Kracht van binnenuit is dus, zoals gezegd, overweldigend en veelbetekenend. De vorm waarin het geschreven is daarentegen laat veel te wensen over. Het is een roman die uit zijn voegen barst van de clichématigheden, kinderlijke formuleringen, stilistische slordigheden, nodeloze herhalingen, overbodige zinnen en bijzinnen, ondoordacht, gemakzuchtig en slordig taalgebruik en ga ... In het spannende en aangrijpende boek 'Ki - Kracht van binnenuit' maken we kennis met de gestresste zakenman Peter die ogenschijnlijk alles voor elkaar heeft, maar diep van binnen vastloopt. Om een burn-out te voorkomen is een drastische omslag noodzakelijk. In een boeddhistisch kloo...

INFORMATIE

AUTEUR
Hans Peter Roel
DIMENSIE
12,68 MB
BESTANDSNAAM
Ki, kracht van binnenuit.pdf

OMSCHRIJVING

In het spannende en aangrijpende boek Ki, kracht van binnenuit maken we kennis met een gestresste zakenman (Peter) die ogenschijnlijk alles voor elkaar heeft, maar diep van binnen vastloopt. Om een burn-out te voorkomen is een drastische omslag noodzakelijk. In een boeddhistisch klooster, hoog in de Himalaya, maakt hij als eerste westerling kennis met de universele kracht Ki. Ki is een eeuwenoud geheim dat altijd binnen de kloostermuren is gebleven. Pas nadat Peter een beproeving heeft doorstaan, leert hij Ki kennen.Laat je meevoeren door dit verhaal en ontdek het geheim achter de kracht en rust van boeddhistische monniken die hoog in de Himalaya leven.Wat is Ki? Ki is de natuurlijke kracht die in ieder van ons huist en ons helpt bij een krachtig en energiek leven. Ki is geen hoogdravende filosofie, maar een eenvoudige en praktische manier om in je kracht te komen. Ontdek de vier Ki-principes, die werkzaam, voelbaar en overtuigend zijn. Je zult verbaasd zijn over de innerlijke kracht die in je huist.

Wil je het boek lezen?Ki, kracht van binnenuit in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Hans Peter Roel. Lezen Ki, kracht van binnenuit Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN