De grom uit de hond halen

De grom uit de hond halen - Iduna Paalman | Highergroundnb.org

... 2020, en de Volkskrant riep Iduna uit tot literatuurtalent van het jaar ... Perdu Iduna Paalman De grom uit de hond halen ... . De grom uit de hond halen is een bundel voor poëtische fijnproevers. De dichteres heeft een eigen idioom en een authentieke, parlando toon. Ogenschijnlijk is haar poëzie toegankelijk, maar haar beeldtaal dwingt de lezer tot nauwkeurig lezen en zorgvuldig met de dichter mee-associëren. Dit jaar verscheen haar eerste poëziebundel De grom uit de hond halen, waarvan sommige gedichten eerder gepubliceerd werden in onder andere Het liegend konijn, De Gids en Kluger Hans en draagt ze voor uit eigen werk op poëziefestivals. De toon is gezet. Angst en de wens om controle te hebben over datgene ... De grom uit de hond halen - Querido - Singel Uitgeverijen ... . De toon is gezet. Angst en de wens om controle te hebben over datgene dat die angst aanwakkert, lijken op ... De grom uit de hond halen zoekt naar manieren om onheil te bezweren, in voorschriften, sprookjes en dat vreemde vermoeden: dat het misschien wel goed komt. Toekomstmuziek. Alles wat we zeggen zit in een stationaire dorskast. De kast heeft kieren en de grond is ongeschonden, maar nu staan we te zwijgen tussen de stoppels en de machines draaien De grom uit de hond halen zoekt naar manieren om onheil te bezweren, in voorschriften, sprookjes en dat vreemde vermoeden: dat het misschien wel goed komt. Black overlay. Telefonisch bestellen. Graag telefonisch producten bestellen? In verband met het advies van het RIVM is onze klantenservice op dit moment via de ... De grom uit de hond halen is een bijzonder boeiend debuut. Sander Meij. Iduna Paalman - De grom uit de hond halen. Querido Amsterdam. 80 blz. € 17,99. 5 Reacties. TAGS: Iduna Paalman; Scan deze QR Code met je mobiel. Sluiten. Volgend bericht. Nieuws: Özcan Akyol heeft via social media de NRC Lezersprijs gesaboteerd. De grom uit de hond halen Iduna Paalman. Er is nog niets aan de hand. Maar als je de linzen op je bord aanziet voor uitvergrote kankercellen, begin je toch te twijfelen. De dichter in de poëzie van Iduna Paalman is angsthaas en riskmanager ineen, steeds zoekend naar het einde van de onvermijdelijke dreiging. Uit haar zinnen ... '...

INFORMATIE

AUTEUR
Iduna Paalman
DIMENSIE
10,96 MB
BESTANDSNAAM
De grom uit de hond halen.pdf

OMSCHRIJVING

Er is nog niets aan de hand. Maar als je de linzen op je bord aanziet voor een ziekte onder de microscoop, begin je toch te twijfelen. De dichter in de poëzie van Iduna Paalman is angsthaas en riskmanager ineen. In haar zinnen spreekt het gevaar je geruststellend toe, maar wat moet je geloven? Kun je de rekenfout uit een staalconstructie halen, liefde vasttimmeren in een nieuw huis, onbezorgd blijven als je naast een sluipschutter zwemt?Ondertussen wordt het steeds warmer en blijken weilanden, matrassenwinkels en uitgeholde taarten ongeschikte schuilplaatsen. De grom uit de hond halen zoekt naar manieren om onheil te bezweren, in voorschriften, sprookjes en dat vreemde vermoeden: dat het misschien wel goed komt.

Wil je het boek lezen?De grom uit de hond halen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Iduna Paalman. Lezen De grom uit de hond halen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN