5 stappen per dag voor een gelukkiger leven

5 stappen per dag voor een gelukkiger leven - Marian Palsgraaf | Highergroundnb.org

...nden en jaren. Je hebt minder problemen om je (aan je) beloften (vast) te houden ... Boek 5 stappen per dag naar een gelukkig(er) leven - YouTube ... . Je kunt het echt! Het kost je slechts twee keer 5 minuten per dag. Het Five Minute Journal is wat eenvoudiger en minder kleurrijk van opzet dan 5 stappen per dag voor een gelukkiger leven. Geluk, dat is waar ik voor wil gaan en jou wil geven. Het geheim van gelukkige mensen is dat zij zich richten op het goede in het leven. Graag wil ik dat ook aan jou meegeven. Om te starten met dankbaar zijn, en net ... 5 stappen per dag - Just Be You ... . Graag wil ik dat ook aan jou meegeven. Om te starten met dankbaar zijn, en net dat ene zetje in de goede richting te zetten heb ik het boek '5 stappen per dag naar een gelukkiger leven' ontwikkeld. Om jou op weg te helpen zijn er 3 stappen voor in de ... 'Niet het geluk maakt ons dankbaar, maar dankbaarheid maakt ons gelukkig' Het geheim van gelukkige mensen is dat zij zich richten op het goede in het leven. Graag wil ik dat ook aan jou meegeven. Om te starten met dankbaar zijn en net dat ene zetje in de goede richting te zetten heb ik het boek '5 stappen per dag naar een gelukkiger leven' ontwikkeld. Om jou op weg te helpen zijn er 3 stappen ... Met 5 stappen per dag naar een gelukkiger leven kun je iedere dag, een half jaar lang, op een gemakkelijke manier meer dankbaarheid in je leven integreren. Het boek is zo opgebouwd dat het een onderdeel wordt van je ochtend- en avondritueel. 's Ochtends begin je met een positieve toon en zet je je intenties voor de dag. 's Avonds sluit je positief af door in dankbaarheid je dag te evalueren. 5...

INFORMATIE

AUTEUR
Marian Palsgraaf
DIMENSIE
7,97 MB
BESTANDSNAAM
5 stappen per dag voor een gelukkiger leven.pdf

OMSCHRIJVING

'Niet het geluk maakt ons dankbaar, maar dankbaarheid maakt ons gelukkig'Het geheim van gelukkige mensen is dat zij zich richten op het goede in het leven. Graag wil ik dat ook aan jou meegeven. Om te starten met dankbaar zijn en net dat ene zetje in de goede richting te zetten heb ik het boek '5 stappen per dag naar een gelukkiger leven' ontwikkeld.Om jou op weg te helpen zijn er 3 stappen voor in de ochtend om op te starten en 2 stappen in de avond om je dag te reflecteren. Daarnaast is er ook ruimte voor jouw eigen inbreng of geluksmomentjes. Door alle kleine momenten te waarderen en dankbaar voor te zijn zal je merken dat je veel positiever in het leven gaat staan!Na 10 dagen een inspirerende vraag, quote of inzicht zoals je gewend bent in de stijl van Just Be You.

Wil je het boek lezen?5 stappen per dag voor een gelukkiger leven in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Marian Palsgraaf. Lezen 5 stappen per dag voor een gelukkiger leven Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN