Toen 4 nog 6 was, deel II

Toen 4 nog 6 was, deel II - Arie Pieters | Highergroundnb.org

... groot deel daarvan in de jaren tussen 1973 -1981 gemaakt door Aart Pietersâ ... Amazon.fr - Toen 4 nog 6 was, deel II: Een fotografisch ... ... . Daarnaast zijn er ook weer meerdere oude ansichtkaarten opgenomen in het boek. Toen 4 nog 6 was, deel II. Arie Pieters, woonachtig in 's-Gravendeel, is in het dagelijkse leven o.a. actief als fotograaf, tekstschrijver op het gebied van reclame & promotie en freelance correspondent voor een regiokrant. Eerder schreef hij boeken over de monumentale bomen en de natuur in de regio waar hij zelf woont; de Hoeksche Waard. Hij is van jongs af aan altijd al geïnteresseerd ... In 'Toen 4 nog 6 was d ... 'Toen 4 nog 6 was, deel II': nieuw boek van Arie Pieters ... . Hij is van jongs af aan altijd al geïnteresseerd ... In 'Toen 4 nog 6 was deel II' zijn dit keer rond de honderd foto's opgenomen en ook ditmaal is een groot deel daarvan in de jaren tussen 1973 -1981 gemaakt door Aart Pieters†. Daarnaast zijn er ook weer meerdere oude ansichtkaarten opgenomen in het boek. 'Toen 4 nog 6 was, deel II' ... Toen 4 nog 6 was, deel II online bestellen bij Donner! Wij gebruiken cookies om deze site optimaal te laten werken. Lees meer in onze Algemene Voorwaarden en ons privacybeleid . Koop nu Toen 4 nog 6 was, deel II van Arie Pieters bij Boekenwereld. Veilig winkelen, bestellen en betalen! In 'Toen 4 nog 6 was, deel II' reizen we aan de hand van bijna 100 foto's nogmaals terug naar het 's-Gravendeel van de jaren zeventig. Toen er o.a. nog een buurtsuper van 4=6 was. In deze opvolger van 'Toen 4 nog 6 was' zien we o.a. straten en nieuwbouw uit die periode, die in het eerste boek niet aan bod kwamen. In 'Toen 4 nog 6 was, deel II' reizen we aan de hand van bijna 100 foto's nogmaals terug naar het 's-Gravendeel van de jaren zeventig. Toen er o.a. nog een buurtsuper van 4=6 was. In deze opvolger van 'Toen 4 nog 6 was' zien we o.a. straten en nieuwbouw uit die periode, die in het eerste boek niet aan bod kwamen. Noté /5: Achetez Toen 4 nog 6 was, deel II: Een fotografisch beeld van 's-Gravendeel in de jaren zeventig de Pieters, Arie: ISBN: 9789463868129 sur amazon.fr, des millions de livres livrés chez vous en 1 jour Toen 4 nog 6 was deel ii / s-Gravendeel. Op deze pagina treft u actueel s-Gravendeels nieuws en activiteiten en evenementen uit s-Gravendeel voor het trefwoord toen 4 nog 6 was deel ii. U kunt deze pagina of de beginpagina toevoegen aan uw favorieten of instellen als startpagina. Zo blijft u dagelijks op de hoogte van de actue...

INFORMATIE

AUTEUR
Arie Pieters
DIMENSIE
7,55 MB
BESTANDSNAAM
Toen 4 nog 6 was, deel II.pdf

OMSCHRIJVING

Arie Pieters, woonachtig in 's-Gravendeel, is in het dagelijkse leven o.a. actief als fotograaf, tekstschrijver op het gebied van reclame & promotie en freelance correspondent voor een regiokrant. Eerder schreef hij boeken over de monumentale bomen en de natuur in de regio waar hij zelf woont; de Hoeksche Waard. Hij is van jongs af aan altijd al geïnteresseerd geweest in vogels, dieren en de natuur in het algemeen. Als actief lid van ondermeer Vogelbescherming Nederland en coördinator van de regionale bomenwerkgroep in de Hoeksche Waard, zet hij zich als vrijwilliger ook in het dagelijkse leven in voor de natuur. Maar ook plaatselijke en regionale historie heeft altijd zijn aandacht gehad. Zo verscheen er eerder van zijn hand b.v. het boekje 'Verdrongen door de rivier', over het verdwenen wijkje Bevershoek. In 'Toen 4 nog 6 was, deel II' reizen we aan de hand van bijna 100 foto's nogmaals terug naar het 's-Gravendeel van de jaren zeventig. Toen er o.a. nog een buurtsuper van 4=6 was. In deze opvolger van 'Toen 4 nog 6 was' zien we o.a. straten en nieuwbouw uit die periode, die in het eerste boek niet aan bod kwamen. En we nemen ook een kijkje in de polders rondom het dorp.

Wil je het boek lezen?Toen 4 nog 6 was, deel II in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Arie Pieters. Lezen Toen 4 nog 6 was, deel II Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN