Goede hoop

Goede hoop - Johanne A. van Archem | Highergroundnb.org

...iteiten. In zeven weken, van Kaapstad naar Johannesburg ... Camping De Goede Hoop - Verhuur / Verkoop ... . Goede Hoop neemt je mee op reis. Van het verre verleden van de Kaap, tot het Zuid-Afrika van vandaag de dag. Goede Hoop is een 7 delige documentaireserie bij de NTR. Hans Goedkoop presenteert deze serie over de rol van Nederland in de Zuid-Afrikaanse geschiedenis. Thuiszorg de Goede Hoop is er voor alle leeftijdscategorieen op het gebied van lichamelijke, geestelijke en sociale zorg. Wij zijn er in het bijzonder voor het verzorgen van d ... Kringloopwinkel Koop de Goede Hoop - Middelharnis ... . Wij zijn er in het bijzonder voor het verzorgen van de aanvragen van persoonsgebonden budgetten (PGB), het leveren van intramurale zorg en extramurale (thuis)zorg zoals verpleging, begeleiding, persoonlijke en huishoudelijke verzorging, het bieden van een ... EERSEL - De Goede Hoop meets philharmonie zuidnederland in De Muzenval.. Philharmonie zuidnederland heeft vanwege de maatregelen in het kader van het Coronavirus alle concerten in juni moeten annuleren. Helaas geldt dit dus ook voor het samenwerkingsconcert dat ons harmonieorkest met hen zou geven op zondag 28 juni 2020. In 'Goede hoop' van Johanne A. van Archem krijgt de jon...

INFORMATIE

AUTEUR
Johanne A. van Archem
DIMENSIE
4,92 MB
BESTANDSNAAM
Goede hoop.pdf

OMSCHRIJVING

Een brief over een onverwachte erfenis brengt geheimen aan het lichtIn "Goede hoop' van Johanne A. van Archem krijgt de jonge Dirkje verkering met Rinus. Ze is heel gelukkig met hem, maar Dirkjes ouders zijn fel gekant tegen de relatie, en dat leidt tot spanningen. Dan komt er een brief over een onverwachte erfenis van een oudtante in Zuid-Afrika, die alleen wordt uitgekeerd als het familiegeheim boven tafel komt. Maar vooralsnog zijn er meer vragen dan antwoorden. Johanne A. van Archem schreef met "Goede hoop' een spannend en romantisch verhaal over staan voor je principes.

Wil je het boek lezen?Goede hoop in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Johanne A. van Archem. Lezen Goede hoop Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN