De terugkeer van de healers

De terugkeer van de healers - Joy Ligteringen | Highergroundnb.org

... boeken JavaScript lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser ... Boek: De terugkeer van de healers - Geschreven door Joy ... ... . De terugkeer van de healers bij spiritueleboeken-kopen.nl. De online specialist in spirituele boeken. De terugkeer van de healers Verslag van een magische reis. Joy Ligteringen Contact auteur. Uitverkocht... paperback/ gebrocheerd: € 19,00 ISBN: 978-90-8954-448-3, 321 blz., juni 2012 UITVERKOCHT! Uitgever: Uitgeverij Elikser. trefwoorden: magie ... De terugkeer van de healers verslag van een magische rei ... Verslag van een magische reis 1 - De terugkeer van de ... ... ... De terugkeer van de healers verslag van een magische reis ... Dit op waargebeurde feiten gebaseerde eerste deel van de trilogie 'Verslag van een magische reis' laat op boeiende en ook humoristische wijze zien dat ogenschijnlijk onrechtvaardige of zinloze situaties een dieper liggende betekenis kunnen hebben. Verslag van een magische reis 1 - De terugkeer van de healers (eBook) Joy Ligteringen is een geweldige auteur. Download en lees het boek Verslag van een magische reis 1 - De terugkeer van de healers op onze website pianofortefestival.nl. Helemaal vrij. U vindt Verslag van een magische reis 1 - De terugkeer van de healers in PDF, ePUB, MOBI. De terugkeer van de healers verslag van een magische reis Nederlands - Paperback. Joy Ligteringen Beschikbaarheid: In voorraad. € 23,02. In winkelwagen . Zet op verlanglijst. Beschikbaarheid: In voorraad Levertijd: 1 - 2 days Overzicht. Na een auto ... De terugkeer van de healers: verslag van een magische reis: Amazon.es: Joy Ligteringen: Libros en idiomas extranjeros Koop nu "De terugkeer van de healers" van "Joy Ligteringen" / ISBN 9789402156744 De terugkeer van de healers. Eva Goudsmid is de wanhoop nabij. De gevolgen van een auto ongeluk hebben haar gezondheid aangetast, ze kan niet meer werken en haar grote liefde lijkt onbereikbaar. Ze kiest uiteindelijk voor het spirituele pad en onderneemt als eerste stap een zielenreis die haar dwingt om de confrontatie aan te gaan met haar angsten, onze...

INFORMATIE

AUTEUR
Joy Ligteringen
DIMENSIE
11,79 MB
BESTANDSNAAM
De terugkeer van de healers.pdf

OMSCHRIJVING

Een auto-ongeval brengt een aaneenschakeling van gebeurtenissen teweeg, die het leven van Eva Goudsmid danig overhoop gooien. Op zoek naar inzichten en oplossingen kiest ze voor het pad van de sjamaan en komt ze oog in oog te staan met haar angsten, onzekerheden en met weggestopte en vergeten trauma’s. Een magische wereld opent zich waarin ze onder anderen een engel en een indiaan ontmoet. Halverwege deze magische reis ontdekt ze dat het leven van een vrouw die enkele duizenden jaren geleden op jonge leeftijd overleed de sleutel bevat om de problemen waar ze in terecht is gekomen te kunnen oplossen. Dit op waargebeurde feiten gebaseerde verhaal laat op boeiende en ook humoristische wijze zien dat ogenschijnlijk onrechtvaardige of zinloze situaties een dieper liggende betekenis kunnen hebben. Enkele reacties:Vlot geschreven, intrigerend, beklemmend.Zeer leesbaar door de soepele schrijfstijl en dialogen.Joy schrijft in korte zinnen en heel direct en blijft de aandacht vast houden.Vlot geschreven met passages die je aan het denken zetten over je eigen levenspad.Als je begonnen bent met lezen raak je al snel verslingerd aan de hoofdpersoon.

Wil je het boek lezen?De terugkeer van de healers in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Joy Ligteringen. Lezen De terugkeer van de healers Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN