Plato en Kornuiten

Plato en Kornuiten - Thomas Cathcart | Highergroundnb.org

...gens mij "Plato en kornuiten")! Als je die leuk vindt, kan ik ook deze aanbevelen: [ afbeelding] Oeh! Deze lijken me wel erg leuk ... Plato en kornuiten | Boek.be ... . Ook dat boek "Waarom we onszelf zoeken en nooit vinden" lijkt me tof . Folder bij de thriller 'Een en al chaos' van Len Rosen. Buy Plato en kornuiten: de filosofie in honderd-en-een grappen 01 by Cathcart, Thomas, Klein, Daniel M. (ISBN: 9789023428510) from Amazon's Book Store. Everyday low prices and free delivery on eligible orders. De Griekse filosoof Plato Plato werd geboren in 428 of 427 v.Chr. in ... Plato en kornuiten - vanstockum.nl ... . Everyday low prices and free delivery on eligible orders. De Griekse filosoof Plato Plato werd geboren in 428 of 427 v.Chr. in Athene. Zijn familie was welgesteld en betrokken bij de Atheense politiek. Zijn vader Ariston overleed kort na Plato's geboorte, waarna zijn moeder Perictione trouwde met Plato's oom Pyrilampes....

INFORMATIE

AUTEUR
Thomas Cathcart
DIMENSIE
5,56 MB
BESTANDSNAAM
Plato en Kornuiten.pdf

OMSCHRIJVING

Toen Thompson zeventig werd besloot hij, om langer te kunnen leven, zijn leefwijze helemaal te veranderen. Hij volgde een streng dieet, ging joggen en zwemmen, en schafte een zonnebank aan. Binnen drie maanden verloor hij vijftien kilo, was zijn taille met vijftien centimeter geslonken en zijn borstomvang met dertien centimeter toegenomen. Eenmaal slank en bruingebrand besloot hij dat daar ook een sportief nieuw kapsel bij hoorde. Toen hij de kapsalon verliet kwam hij onder een bus. Al stervend schreeuwde hij: 'God, hoe kon u mij dit nu aandoen?' Vanuit de hemel hoorde hij een stem: 'Eerlijk gezegd, Thompson, had ik je helemaal niet herkend.'Natuurlijk. De filosofie is een weerbarstig terrein, vol moeilijke vraagstukken en ingewikkelde onderwerpen. Maar daarom hoeft de uitleg ervan toch niet gecompliceerd te zijn? Het probleem van de identiteit bijvoorbeeld (wie ben ik? en wat maakt mij tot wat ik ben?) is duizelingwekkend, maar kan eenvoudig worden verhelderd met behulp van een grap. En dit is precies wat Thomas Cathcart en Daniel Klein (filosofen van beroep, humoristen van huis uit) in dit boek doen: ze geven een overzicht van de belangrijkste filosofische thema's aan de hand van grappen, en leiden ons op deze manier lachend door een woud vol metafysica, epistemologie, existentialisme, logica en relativiteit. En zo weten we aan het eind veel van wat we altijd al hadden willen weten, maar dachten niet te kunnen begrijpen.

Wil je het boek lezen?Plato en Kornuiten in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Thomas Cathcart. Lezen Plato en Kornuiten Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN