Plato en Kornuiten

Plato en Kornuiten - Thomas Cathcart | Highergroundnb.org

...New York : Abrams Image, 2006 Oorspronkelijke titel Plato en kornuiten ... Plato en kornuiten | Boek.be ... . - Amsterdam : Bezige Bij, 2008 vertaald [uit het Engels] door Th.H.J. Tromp. Plato en kornuiten. Uitgever Bezige Bij, Amsterdam Verschenen 2008 ISBN 9789023428510 Titel: Plato en kornuiten / de filosofie in honderd-en-een grappen Uitgever: De Bezige Bij 2009 Bijzonderheden: 2009, Paperback / softback, Boek is PUNTGAAF 204p. Wianboek Echt Duizenden boeken van goede kwaliteit! Prijzen zijn exclusief portokosten. Voor simpel direct bestellen en betalen klik op onderstaande link! I ... Plato en kornuiten - vanstockum.nl ... . Voor simpel direct bestellen en betalen klik op onderstaande link! INFORMATIE BESTANDSGROOTTE 5,55 MB BESTANDSNAAM Plato En Kornuiten.pdf PUBLICEER DATUM april 2008 SCHRIJVER Thomas Cathcart ISBN 9789023428510 Plato En Kornuiten (eBook) Thomas Cathcart is een geweldige auteur. Download en lees het boek Plato En Kornuiten op onze website pianofortefestival.nl. Helemaal vrij. U vindt Plato En Kornuiten in PDF, ePUB, MOBI. Toen Thompson zeventig werd besloot hij, om langer te kunnen leven, zijn leefwijze helemaal te veranderen. De Kornuiten op Markt 2 is dé plek in Haaksbergen waar u lekker kunt eten, drinken en dansen. U kunt zeven dagen per week bij ons terecht voor een kopje koffie, lunch, diner en om te borrelen. Het mooie interieur, onze gastvrijheid en uitgebreide kaart zorgen ervoor dat u zich gelijk thuis voelt. Plato en kornuiten. de filosofie in honderd-en-een grappen. Th. Cathcart; D. Klein. Prijs: € 15,00 (onder voorbehoud) Beschikbaarheid: Uitverkocht (niet meer te bestellen) Titel: plato en kornuiten / de filosofie in honderd-en-een grappen uitgever: de bezige bij 2009 bijzonderheden: Nieuw Verzenden. € 29,50 4 jun. '20. Bezoek website...

INFORMATIE

AUTEUR
Thomas Cathcart
DIMENSIE
4,86 MB
BESTANDSNAAM
Plato en Kornuiten.pdf

OMSCHRIJVING

Toen Thompson zeventig werd besloot hij, om langer te kunnen leven, zijn leefwijze helemaal te veranderen. Hij volgde een streng dieet, ging joggen en zwemmen, en schafte een zonnebank aan. Binnen drie maanden verloor hij vijftien kilo, was zijn taille met vijftien centimeter geslonken en zijn borstomvang met dertien centimeter toegenomen. Eenmaal slank en bruingebrand besloot hij dat daar ook een sportief nieuw kapsel bij hoorde. Toen hij de kapsalon verliet kwam hij onder een bus. Al stervend schreeuwde hij: 'God, hoe kon u mij dit nu aandoen?' Vanuit de hemel hoorde hij een stem: 'Eerlijk gezegd, Thompson, had ik je helemaal niet herkend.'Natuurlijk. De filosofie is een weerbarstig terrein, vol moeilijke vraagstukken en ingewikkelde onderwerpen. Maar daarom hoeft de uitleg ervan toch niet gecompliceerd te zijn? Het probleem van de identiteit bijvoorbeeld (wie ben ik? en wat maakt mij tot wat ik ben?) is duizelingwekkend, maar kan eenvoudig worden verhelderd met behulp van een grap. En dit is precies wat Thomas Cathcart en Daniel Klein (filosofen van beroep, humoristen van huis uit) in dit boek doen: ze geven een overzicht van de belangrijkste filosofische thema's aan de hand van grappen, en leiden ons op deze manier lachend door een woud vol metafysica, epistemologie, existentialisme, logica en relativiteit. En zo weten we aan het eind veel van wat we altijd al hadden willen weten, maar dachten niet te kunnen begrijpen.

Wil je het boek lezen?Plato en Kornuiten in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Thomas Cathcart. Lezen Plato en Kornuiten Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN