Jommeke 243. Het zwarte prikgevaar

Jommeke 243. Het zwarte prikgevaar - Jef Nys | Highergroundnb.org

...s de zware opdacht om de zaak alleen op te lossen samen met het dolfijntje dat nog niet werd geprikt ... Jommeke Digitale Strips - EBoek.info ... . Verder lezen Nummer : 243/299 - Het zwarte prikgevaar ZWARTE PRIKGEVAAR (HET) 243 Beschrijving. ... Filiberke en Flip geprikt en besmet met het gif. De hele operatie dreigt nu te mislukken. Jommeke is als enige aan het gif ontsnapt en nu rust op zijn schouders de zware opdacht om de zaak alleen op te lossen samen met het dolfijntje dat nog niet werd geprikt. Productspecificaties. Jommeke 243. Het zwarte prikgevaar (Paperback). Professor Schelvis, een bero ... Jommeke 243 Het zwarte prikgevaar - stripinfo.be ... . Productspecificaties. Jommeke 243. Het zwarte prikgevaar (Paperback). Professor Schelvis, een beroemd viskundige en vriend van Gobelijn, heeft ontdekt dat dolfijntjes... Jommeke; Het zwarte prikgevaar; Jommeke 243: Het zwarte prikgevaar . Auteur : Nys Jef: Reeks : Jommeke: Professor Gobelijn en zijn collega Pier Schelvis zijn op onderzoek in de Indische Oceaan. Er blijkt iets mis te zijn met de dolfijnen daar. De anders zo lieve en vrolijke beestjes zijn ... 243. het zwarte prikgevaar (Losbladig). Jommeke is een elfjarige jongen die met zijn vriendjes Filiberke, Annemieke en Rozemieke de wereld afreist. Met... Het zwarte prikgeva...

INFORMATIE

AUTEUR
Jef Nys
DIMENSIE
7,95 MB
BESTANDSNAAM
Jommeke 243. Het zwarte prikgevaar.pdf

OMSCHRIJVING

Professor Schelvis, een beroemd viskundige en vriend van Gobelijn, heeft ontdekt dat dolfijntjes geplaagd worden door kleine agressieve zwarte prikvisjes. Eén beet van die visjes tast het zenuwstelsel aan en daarna verkeren de dieren in een roes waar ze plagerig en prikkelbaar van worden. Uiteraard moet er dringend wat ondernomen worden, want het gif brengt hun levensgedrag in gevaar.Professor Gobelijn bouwt meteen een duikbootje en samen met professor Schelvis, Jommeke, Filiberke en Flip vertrekt het gezelschap op de Kuip van Jan Haring naar de Indische Oceaan.Daar ontdekken ze dat de prikvisjes eten van de gevaarlijke zwarte zeeanemoon. Zo belandt het gif via de prikvisjes bij de dolfijntjes. Door een reeks ongelukken worden ook professor Schelvis, Gobelijn, Filiberke en Flip geprikt en besmet met het gif. De hele operatie dreigt nu te mislukken. Jommeke is als enige aan het gif ontsnapt en nu rust op zijn schouders de zware opdacht om de zaak alleen op te lossen samen met het dolfijntje dat nog niet werd geprikt.

Wil je het boek lezen?Jommeke 243. Het zwarte prikgevaar in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Jef Nys. Lezen Jommeke 243. Het zwarte prikgevaar Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN