Jommeke 243. Het zwarte prikgevaar

Jommeke 243. Het zwarte prikgevaar - Jef Nys | Highergroundnb.org

...6.15. Jommeke 003 - De Koningin van Onderland €6 ... Jommeke Digitale Strips - EBoek.info ... .15. Jommeke 229. Het slimme varken €6.15. Jacht op een voetbal €8.2. Jommeke 210 - Het Pompoenenkasteel. Jommeke 278. Het ... Jommeke - Jommeke & Co; Strips; Het zwarte prikgevaar Beschrijving. Professor Gobelijn en zijn collega Pier Schelvis zijn op onderzoek in de Indische Oceaan. Er blijkt iets mis te zijn met de dolfijnen daar. De anders zo lieve en vrolijke beestjes zijn agressief en brutaal geworden. Het zwarte prikgevaar; Het zwarte prikgevaar Jef N ... Jommeke 243 Het zwarte prikgevaar - stripinfo.be ... . Het zwarte prikgevaar; Het zwarte prikgevaar Jef Nys. Nederlands | Paperback € 6,50 + 13 punten . Op bestelling, levertermijn 1 à 2 weken. ... Reeks: De belevenissen van Jommeke; Nummer in reeks: 243 ; Afmetingen: 210 mm x 297 mm ; Gewicht: 165 g ; Type: Boek ... 30 Jommeke in de Far West: 31 Knappe Mataboe: 32 In Pimpeltjesland: 33 Jacht op Gobelijn: 34 Jommeke in de knel: 35 Gekke grappen: ... 243 Het zwarte prikgevaar: 244 Groene Haring: 245 Het vreemde avontuur: 246 Filiberke en Biliferke: 247 Krokodillentranen: 248 Fifi kampioen: 249 Het oké-parfum: Gebruikt: het zwarte prikgevaar (Jommeke) - Te koop in Heistopden-Berg Booischot...

INFORMATIE

AUTEUR
Jef Nys
DIMENSIE
12,18 MB
BESTANDSNAAM
Jommeke 243. Het zwarte prikgevaar.pdf

OMSCHRIJVING

Professor Schelvis, een beroemd viskundige en vriend van Gobelijn, heeft ontdekt dat dolfijntjes geplaagd worden door kleine agressieve zwarte prikvisjes. Eén beet van die visjes tast het zenuwstelsel aan en daarna verkeren de dieren in een roes waar ze plagerig en prikkelbaar van worden. Uiteraard moet er dringend wat ondernomen worden, want het gif brengt hun levensgedrag in gevaar.Professor Gobelijn bouwt meteen een duikbootje en samen met professor Schelvis, Jommeke, Filiberke en Flip vertrekt het gezelschap op de Kuip van Jan Haring naar de Indische Oceaan.Daar ontdekken ze dat de prikvisjes eten van de gevaarlijke zwarte zeeanemoon. Zo belandt het gif via de prikvisjes bij de dolfijntjes. Door een reeks ongelukken worden ook professor Schelvis, Gobelijn, Filiberke en Flip geprikt en besmet met het gif. De hele operatie dreigt nu te mislukken. Jommeke is als enige aan het gif ontsnapt en nu rust op zijn schouders de zware opdacht om de zaak alleen op te lossen samen met het dolfijntje dat nog niet werd geprikt.

Wil je het boek lezen?Jommeke 243. Het zwarte prikgevaar in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Jef Nys. Lezen Jommeke 243. Het zwarte prikgevaar Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN