Een secretaresse in de etalage

Een secretaresse in de etalage - Hans ten Dam | Highergroundnb.org

...1952 en viel midden in de daarvoor bedachte secretaresse week ... Help, de secretaresse sterft uit - NRC ... . Jawel, er was ooit een volledige week die om het secretaresse vak draaide. Het beroep van secretaresse is een van de meest onderschatte beroepen. Het beeld van de secretaresse is vaak dat van een vrouw in mantelpak die haar nagels zit te veilen en lippen zit te stiften. Als secretaresse heb je juist een zeer verantwoordelijke functie. Vaak moet je meerdere ballen in de lucht houden en snel je antwoord paraat hebben. Eijffinger Wij als Eijffinger hebben de afgelopen jaren pre ... Een secretaresse in de etalage PDF Boek ... . Eijffinger Wij als Eijffinger hebben de afgelopen jaren prettig met Marieke Glas samengewerkt. Met de verrassende collecties van Eijffinger en de creativiteit van Marieke Glas zijn er in de afgelopen jaren heel wat etalages in Nederland op een aantrekkelijke manier ingericht. De etalage is "the firstimpression" en je weet hoe belangrijk die is. Ontwerp je eigen QR-etalage Het Rotterdamse Shop2Mobi is een nieuwe dienst gestart voor het maken van QR-etalages. Een webshop kan zijn artikelen voortaan ook in de fysieke wereld presenteren. Op maandag zou er een nieuwe secretaresse, Tamara, beginnen voor de tweede man op een van de Nederlandse ambassades in het buitenland. Tamara was altijd reisleidster geweest op rondreizen door Azië, dus ze wist van wanten. Het leven uit de koffer had ze vaarwel gezegd en zo begon ze een nieuwe carrière als secretaresse. Op de ochtend van Waarschijnlijk omdat iets in de etalage je aandacht trekt. ... Mocht je voor een cursus of opleiding een examen dienen af te leggen bij een extern examenbureau dan staan de kosten duidelijk op de betreffende cursuspagina. Opleiderscore: star 6,7 NHBO thuiscursus heeft een gemiddelde beoordeling van 6,7 ......

INFORMATIE

AUTEUR
Hans ten Dam
DIMENSIE
7,23 MB
BESTANDSNAAM
Een secretaresse in de etalage.pdf

OMSCHRIJVING

In 'Een secretaresse in de etalage' geeft Hans ten Dam een inkijk in de 'keuken' van een regressietherapeut. De 25 helder en humoristisch vertelde verhalen geven een indruk van hoe regressies verlopen en van het soms opzienbarende resultaat. Maar zelfs ervaren therapeuten zijn niet onfeilbaar en ook de schrijver had af en toe geen idee waar zijn cliënt in beland was. Tja, los het dan maar op ...Wat is regressietherapie eigenlijk? Waarom gaan mensen in regressietherapie? En die typische suggestie van een regressietherapeut: ga terug naar .... enzovoort, begint een sessie daar gewoon plompverloren mee? En werkt dat? Kun je je dan zelfs soms een vorig leven herinneren? Ben je dan onder hypnose of zo? Hoe gaat zo'n sessie dan verder? En - de belangrijkste vraag - helpt het?Hans ten Dam is niet wars van zelfspot, wat de soms toch wel zware ervaringen van zijn cliënten waar hij over vertelt, verluchtigt. Waar hij echt niet om vakjargon heen kan, legt hij meteen kort uit wat hij bedoelt. Waar nodig geeft hij een korte maar verduidelijkende toelichting. Dat maakt het boek toegankelijk voor iedere belangstellende lezer.

Wil je het boek lezen?Een secretaresse in de etalage in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Hans ten Dam. Lezen Een secretaresse in de etalage Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN