Droom in blauwe regenjas/ Dream yn blauwe reinjas

Droom in blauwe regenjas/ Dream yn blauwe reinjas - Tsead Bruinja | Highergroundnb.org

... kreeg hij Droom in blauwe regenjas/ Dream yn blauwe reinjas, een tweetalige bundel met Friese poëzie ... Droom "Blauw" - Droominfo ... . Foppe zei hem dat als hij deze poëzie 'in zich zou laten vloeien, zijn schaatsritme zou verbeteren'. 'De eerste keer dat ik het las was thuis op de bank, met mijn rechterbeen op een kruk. Dream yn blauwe reinjas/Droom in blauwe regenjas (2004) tweetalige bloemlezing van de nieuwe Friese poëzie met Tsead Bruinja. Joppe (2008) roman. De skeakeling (2009) verhalen. Skoaljonge (2011) roman. Fissys sonder finnen & S ... Droom in blauwe regenjas : een keuze uit de nieuwe Friese ... ... . Joppe (2008) roman. De skeakeling (2009) verhalen. Skoaljonge (2011) roman. Fissys sonder finnen & Stikkys sonder eand (2013) blomlezing fan lietteksten & stikkys Zojuist verschenen Batterij, opvolger van zijn debuut Dat het zo hoorde (2003), en de royale, tweetalige bloemlezing Droom in blauwe regenjas/ Dream yn blauwe reinjas waarin de nieuwe dichters van ... Op boekwinkeltjes.nl koopt en verkoopt u uw tweedehands boeken. Zo'n 7000 antiquaren, boekhandelaren en particulieren zijn u al voorgegaan. Samen zijn ze goed voor een aanbod van 6,7 miljoen titels....

INFORMATIE

AUTEUR
Tsead Bruinja
DIMENSIE
8,76 MB
BESTANDSNAAM
Droom in blauwe regenjas/ Dream yn blauwe reinjas.pdf

OMSCHRIJVING

In 1994 verscheen er voor het laatst een historische bloemlezing van de Friese poëzie. Sindsdien heeft zich een nieuwe generatie dichters aangediend die het verdient om gelezen te worden. In deze tweetalige bloemlezing kan kennisgemaakt worden met het spannende, vrolijke en soms weemoedige werk van deze nieuwe Friese dichters.

Wil je het boek lezen?Droom in blauwe regenjas/ Dream yn blauwe reinjas in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Tsead Bruinja. Lezen Droom in blauwe regenjas/ Dream yn blauwe reinjas Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN