Als morgen niet komt

Als morgen niet komt - Willy de Hoop | Highergroundnb.org

...ben tot steun zijn. Inzicht geven, geen oplossingen op lange termijn aandragen, maar behulpzaam zijn in het doen van de volgende stap in het volgende uur of de volgende dag ... Als morgen niet komt - 9789492959386 - De Fakkel ... . Want als de morgen nooit meer komt, Weet dan ik heb van jou gehouden, Daaraan denk ik keer op keer, En de gedachten doen mij zeer, Dat ik haar eens verlaten moet, En als mijn tijd gekomen is, Moet zij een leegte overleven, En dat ik de liefde die ik gaf, Niet met mij meeneem in m'n graf, Als de morgen nooit meer komt, Zeg steeds degeen waar je van houdt, Dat je haar het meest vertrouwt ... Als de morgen niet meer komt 'k Verspeelde soms te vaak te veel Zoveel liefdes in m'n leven Aan 't eind van elke reis weer die hartepijn, woede en spijt En daarom zeg i ... Als morgen niet komt: Daar sta ik dan na jouw overlijden ... ... ... Als de morgen niet meer komt 'k Verspeelde soms te vaak te veel Zoveel liefdes in m'n leven Aan 't eind van elke reis weer die hartepijn, woede en spijt En daarom zeg ik jou meteen Dit simpel woord zo lang vergeten 'k Ben onvoorstelbaar bang maar 't is m'n laatste kans Als morgen niet komt, van willy de Hoop. Artikelnummer: 9789492959386. Bestel met gratis verzending vanaf 20 euro Als de morgen niet meer komt. Hoe zal het zijn als de morgen niet meer komt. Hoe moet ik verder zonder jouw gevoel van liefde. Voor wie laat jij jouw witte tanden schitteren. Voor wie zal jouw mond open gaan om te kussen. Hoe zal het zijn zonder jouw aanwezigheid. Hoe doof ik het vuur van liefde in mijn hart voor jou. Voor wie zal jouw liefde ... De zeventienjarige Lena is de hoofdpersoon in "Als morgen niet bestaat' van Jennifer L. Armentrout. Het ene moment heeft zij nog een vriendengroep, een wederzijdse verliefdheid en grootse plannen voor haar studententijd. Dat verandert als ze na een feestje met vier vrienden betrokken raakt bij een auto-ongeval. Lena is de enige die het overleeft. 50+ videos Play all Mix - Als de morgen niet meer komt YouTube; Jo Vally In een droom zag ik je staan - Duration: 3:34. rudy ... Als ik er morgen niet meer ben - Duration: 3:36. Als De Morgen Ni...

INFORMATIE

AUTEUR
Willy de Hoop
DIMENSIE
5,67 MB
BESTANDSNAAM
Als morgen niet komt.pdf

OMSCHRIJVING

Hoe ga je door na het verlies van een dierbare?Daar sta ik dan na jouw overlijden. "Neem je tijd!', "pas goed op jezelf!' en nog veel meer wordt tegen me gezegd, maar juist al deze lief bedoelde woordenroepen allerlei vragen bij mij op. "Waar moet ik op passen en hoeveel tijd moet ik nemen ...?'Ik krijg ineens onbedwingbaar veel behoefte aan handvatten en protocollen, maar niemand lijkt mij daar mee te kunnen helpen. Langzaam voel ik steeds meer verwarring, angst en wanhoop opkomen. Ikherken mijzelf niet meer, snap niet meer hoe ik kan functioneren. Steeds meer verlies ik de realiteit uit het oog, maar als bijna alle kracht weg is om te kunnen vechten, begin ik langzamerhand te begrijpen dat er maar één weg is om nog door te gaan met mijn leven ...Willy de Hoop beschrijft haar intense rouwproces na de dood van haar man. Ze wil daarmee anderen die met rouw te maken hebben, tot steun zijn. Inzicht geven en behulpzaam zijn in het doen van de volgende stap, in het volgende uur of de volgende dag.

Wil je het boek lezen?Als morgen niet komt in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Willy de Hoop. Lezen Als morgen niet komt Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN