Gemaakt in Amersfoort

Gemaakt in Amersfoort - Creatief Amersfoort | Highergroundnb.org

...nd. De gemeente telt 156.286 inwoners (1 januari 2019, bron: CBS) die Amersfoorters worden genoemd ... Kleurenfilm van Amersfoort in oorlogstijd opgedoken | NOS ... . Het is in bevolkingsaantal de tweede stad van de provincie Utrecht en de vijftiende van Nederland. Behalve de gelijknamige hoofdplaats bestaat de gemeente ... Gemaakt in Amersfoort. Gemaakt in Amersfoort is hét podium van en voor de creatief ondernemer uit Amersfoort. Gemaakt in Amersfoort bestaat uit een portal, twee keer per jaar een portfoliomarkt en de jaarlijkse trofee-uitreiking voor de producten of concepten die het meest bijdragen aan het creatieve en innovatieve imago van Amersfoort. Het jaarboek 'Gemaakt in Amersfoort' biedt staalkaart ... Gemaakt in Amersfoort: hoe het begon. ... Stoere tafels en meubels op maat - Zwaartafelen ... . Het jaarboek 'Gemaakt in Amersfoort' biedt staalkaart ... Gemaakt in Amersfoort: hoe het begon. d. Daarnaast is ook de eerste portfoliomarkt in het Oliemolenkwartier een feit: een markt waarop 25 creatieven uit Amersfoort dinsdag 22 juni laten zien wat ... "Er werden 100 miljoen tubes tandpasta per jaar gemaakt in de Prodentfabriek. Naast tandpasta werd er ook schoencrème, wrijfwas, Zwitsal en Odorex gemaakt. De laatste 15 jaar werd er alleen nog tandpasta geproduceerd", vertelt Marike de Meester, Communicatiemedewerker bij De Nieuwe Stad. Gemaakt in Amersfoort | Gemaakt in Amersfoort, platform voor de maakindustrie in de regio Amersfoort. Made in Amersfoort, platform voor de creatief output of the Amersfoort region. Ver...

INFORMATIE

AUTEUR
Creatief Amersfoort
DIMENSIE
11,45 MB
BESTANDSNAAM
Gemaakt in Amersfoort.pdf

OMSCHRIJVING

Weten wat er speelt in de creatieve industrie in Amersfoort? Benieuwd naar de belangrijkste spelers, de smaakmakers, creatieve denkers en doeners in Amersfoort? In het eerste Gemaakt in Amersfoort-boek presenteren bijna 100 Amersfoortse creatief ondernemers zich. Daarnaast bevat het boek interviews en artikelen over de creatieve economie in Amersfoort. Het boek geeft een aantrekkelijk beeld van wat de Amersfoortse creatief ondernemers te bieden hebben. Naast een overzicht van meer dan 80 ondernemers die zich presenteren, staan er in het boek ook verschillende achtergrondverhalen over de smaakmakers, broedplaatsen en innovatieve ontwikkelingen in Amersfoort en de regio. Bijzonder en uniek is dat het boek door vier verschillende drukkers uit Amersfoort gedrukt is, zij namen allemaal een deel van het drukwerk voor hun rekening. Het boek kon daadwerkelijk worden uitgegeven door garantstelling door de gemeente Amersfoort (via het project Amersfoort Creatieve Stad). Met recht spreken we dan ook van het Gemaakt in Amersfoort-boek!

Wil je het boek lezen?Gemaakt in Amersfoort in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Creatief Amersfoort. Lezen Gemaakt in Amersfoort Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN