De geschiedenis van een kraai

De geschiedenis van een kraai - M. Verwey | Highergroundnb.org

...tekenstijl. In linnen gebonden. Naampje op rug van het boek, verder een mooi exemplaar ... Boekwinkeltjes.nl - De geschiedenis van een kraai. Naar ... ... . de kraaienmars blazen (=dood gaan) de rode haan laten kraaien (=iets in brand steken) een bonte kraai maakt nog geen winter (=één voorbeeld is niet genoeg om een definitief besluit te nemen) een vliegende kraai/vogel vangt/vindt altijd wat (=als je er maar op uit gaat, vind je altijd wel wat in je voordeel) er verstand van hebben als een ... OMSCHRIJVING. De geschiedenis van een Kraai is een waargebeurd verhaal dat zich af ... - Kraai - antiqbook.com ... ... OMSCHRIJVING. De geschiedenis van een Kraai is een waargebeurd verhaal dat zich afspeelt op "Villa Nova" te Noordwijk aan Zee. Daar woonde destijds de dichter Tachtiger Albert Verwey met zijn vrouw Kitty en hun zeven kinderen: vier dochters en drie zoons. De geschiedenis van een kraai Vorige week kocht ik op de rommelmarkt een boekje. En niet zomaar een boekje! Een heel mooi boekje. Ik zag de voorkant van het kinderboekje en was meteen verkocht, maar meestal is alleen de voorkant leuk geillustreerd en valt de inhoud een beetje tegen. aanspreker; doodbidder. Bij roomskatholieken ook voor een priester. Hé, kraai! Je kan immers vliegen, ik groet je. (Justus van Maurik, Toen ik nog jong was, 1901) Is het van Janus Tulp zeer komisch dat hij, rijk geworden, zelf zijne vakgenooten uitscheldt voor kraai, niet minder komisch is het van Barendje, wanneer Janus hem in de oude zaak zet, dat hij zegt: 'en dan neem ik een jongen voor ......

INFORMATIE

AUTEUR
M. Verwey
DIMENSIE
5,77 MB
BESTANDSNAAM
De geschiedenis van een kraai.pdf

OMSCHRIJVING

De geschiedenis van een Kraai is een waargebeurd verhaal dat zich afspeelt op "Villa Nova" te Noordwijk aan Zee. Daar woonde destijds de dichter Tachtiger Albert Verwey met zijn vrouw Kitty en hun zeven kinderen: vier dochters en drie zoons. De op één na oudste dochter Mea is de schrijfster van dit verhaal-in dichtvorm, dat ze op 18-jarige leeftijd maakte.

Wil je het boek lezen?De geschiedenis van een kraai in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur M. Verwey. Lezen De geschiedenis van een kraai Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN